JOM KLIK BANYAK PROMOSI MENARIK

Wednesday, January 9, 2013

KATALOG GIACOMO 2013 DAH ADA!!! :)

Morning semua.... :)
camne mood pagi ni..?ok...?:) 
ok...pada sape2 yang asyik tanya mr.google tu psl katalog GIACOMO 2013..ni berita baikkkk..:) Katalog Giacomo 2013 dah ade!!!!!!
saya baru jer dapat semalam..x sempat nak belek2 and scan gambar lagi...tapi semapat gak la tgok ade beberapa koleksi terbaru dari Giacomo...best2!! :) heeee..
nanti bile sy dah scan semua..sy akan upload gambar katalog giacomo 2013 k....

pada sape2 yang nak beli hard copy dari saya pon boleh....nanti sy pos kan..:)
lagi puas hati kalau belek2 hard copy..hehehehe..

sape2 yang nak order katalog Giacomo 2013 ni leh sms/call/wasap sy k...0177203640
Harga Katalog : RM9.00
Postage: RM6.00 jerrr.. 



Maaf atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan dan kenaikan cas penghantaran kini harga untuk pembelian katalog telah berubah bermula 17 feb 2013

semenanjung Malaysia : RM25/naskah termasuk postage
Sabah & Sarawak : RM35/naskah termasuk postage



Cover KATALOG GIACOMO 2013

1 comment :

  1. SYA ROSE DRI INDONESIA, KAPAN Y KATALOG GIACOMO EDISI 2014 TERBIT...

    ReplyDelete