JOM KLIK BANYAK PROMOSI MENARIK

Tuesday, January 1, 2013

CORELLE DINNER SET...COMING SOON..

last month saye ade wat post psl dinner set corelle...
ermmmm harap bersabar yer semua...hehehehe pdahal saye sendiri dah x sabar sangat2 dah....insyaallah...end of this month..or early february...my corelle akan sampai di Malaysia...
yes!!!

so berita baik utk warga JB...dan lain2 pengunjung setia blog ni....jom jom prepare budget dari sekarang....nt leh bergaya dgn corelle raya tahun ni...ahaks.. ;)

serius ni...klu ade sape2 berminat nk tgok set ape yang saye jual nt..leh tgok kat link ni k.. http://hamliana.blogspot.com/2012/12/corellecorellecorelleakan-tiba-di-jb.html

kat post tu saye ade publiskan set-set ape yang kami akan jual..dan harga...
kepada sesape kwn2 yang dok area JB ni..leh la datang rumah klu teringin nak tengok sendiri...haaaa lagi puas hati kan.. :)
yang online dont worry k....tetap di beri keutamaan...sape book cepat, dia yang dapat..

haaa klu nk datang rumah tengok set TEFAL or VINERS pon boleh...sudi-sudikan lah dtg ke teratak saya... :)

No comments :

Post a Comment