JOM KLIK BANYAK PROMOSI MENARIK

Wednesday, October 31, 2012

KOLEKSI PERIUK/KUALI GLANCE- MENANG GLASSWARE

Like our page @ https://www.facebook.com/PingganMangkukOnlineHamliana :)

Salam sejahtera semua..:)

Ok kali ni jom kite tengok katalog untuk set-set periuk/kualidari jenama Glance.. Produk yang berkualiti dengan harga yang berpatutan...
Untuk harga pula adalah mengikut harga katalog tp xde la sen2 tu... kami akan bundarkan ke amount yang kurang.
harga kami untuk periuk/kuali Glance adalah  termasuk kos penghantaran...

Tp kalau ade ape2 musykil/ nak tanye leh contact saya k... nak sms/call/whatsapp pon boleh...
haaaa....skang kan dah nak masuk musim cuti sekolah..A.K.A musim kenduri kawin..so pada siapa yang xde idea nak bg pasangan kahwin tu hadiah ape...korang leh la usha2 kat blog ni..
and kami ada perkhidmatan HADIAH ONLINE... :)
Feel free to contact us... 0177203640 :)




























Monday, October 29, 2012

ALFAL CHEF KITCHEN UTENSILS

Like our page @ https://www.facebook.com/PingganMangkukOnlineHamliana

Terdapat pilihan periuk, kuali dan perkakasan dapur seperti sudip dan lain-lain dari jenama Alfal Chef..
Untuk senduk, sudip cas penghantaran adalah RM3.00 per item (jika beli loose item)... tp klu beli banyak, cas penghataran akan dikurangkan...ape2 kemusykilan leh tnye saye...
0177203640.
klu utk periuk or kuali plak..sy akan tulis sekali harga dgn kos penghantaran..jom la beli.. xrugi tau..berkualiti.


Periuk ni mmg best..:) leh dijadikan periuk utk deep fryer..dlm set ni penapis di berikan sekali.
RM 125.00/SET (Include Postage)


Set pemanggang yang sangat best..boleh bace discription kat gmbr utk lebih jelas lagi... :)
RM 90.00/SET (Include Postage)

Harga mengikut katalog
Kos penghantaran RM 3.00/pcs (loose item)
(if beli banyak kos akan dikurangkan..nk tnye leh contct sy :)





Sunday, October 28, 2012

BUFFET SET 18PCS FROM AKOJAYA

Salam semuanyer...:) like our page @
https://www.facebook.com/PingganMangkukOnlineHamliana

Ni adalah set buffet dari Prestige Porcelien...(Akojaya)
-Mangkuk buffet pelbagai size boleh digunakan secara berasingan utk menyimpan makanan.
-Leh gune didlm oven or microwave.

-Percuma penutup plastik untuk setiap mangkuk buffet.
-Set disertakan rak yg leh dipusingkan dan sgt2 praktikal.

Hubungi sy utk sebarang pertanyaan..... :)
 


HARGA:
RM 435.00 (self pickup)
RM 490.00 (include postage)

Thursday, October 25, 2012

SET-SET SUDU YANG MENARIK DAN BERKUALITI

:) my dear semua...pls like page kami di FB.. :) 

http://www.facebook.com/PingganMangkukOnlineHamliana

Hai...post saya kali ni saya akan upload gambar-gambar untuk set sudu yang berkualiti dan menarik dari syarikat menangglassware..
Set-set sudu ni terdiri daripada pelbagai jenis dan jenama...ia sgt sesuai dibeli bagi melengkapkan keperluan untuk menghidang...
Set-set ni boleh dibeli secara berasingan (loose item) atau pun dibeli set.Harga-harga sudu ni mengikut harga katalog...
Klu ade ape2 nk tnye leh la contact saya.. :) 0177203640


































Wednesday, October 24, 2012

SALAM AIDILADHA UTK SEMUA.....!!! :)

Salam Aidiladha...
Hi...x sabar kan masing-masing nk balik raya kt kmpung...mmg best..hati-hati kepada semua yang memandu..
Drive elok2..klu ngantuk sile berenti rehat k..
Sape2 yg dah beli pemanggang ajaib (PA) tu..haaaa leh la test panggang daging kurban raya ni..
Marinate sedap2 dgn rempah ratus..then panggang gune PA..perghhh meletoppp ok.
mmg sedap sbb daging nyer nanti lembut jer..n cara kerja nyer jugak sangat2 la mudah..
Ok lah..kami di hamliana ingin mengucapkan SALAM AIDILADHA utk semua.. :)



Get Your Graphics Here

SALE BUFFET SET!!!! LESS 25% HINGGA 3-NOV-2012

Perhatian-perhatian...
mulai hari ni hingga 3-NOV-2012 buffet set kecil akan dijual dengan potongan 25%..
buffet ni adalah setengah size dari size buffet besar..
Dari jenama Diamond dan Glance..keluli yg berkualiti serta berkilat.
So sape cepat dia dapat..stok terhad...!!!
Hubungi kami sekarang..0177203640 dan kami terus hantar ke rumah anda..haaa best kan.. :)


SET BUFFET GLANCE
RM 140.00/SET (Include Postage)

SET BUFFET DIAMOND
RM 125.00/SET (Include Postage)

Tuesday, October 23, 2012

PEMANGGANG AJAIB!!!!!

my dear semua..pls like our page at FB..:)
http://www.facebook.com/PingganMangkukOnlineHamliana

Hai...
kelmarin masak daging kambing panggang..hehehehehe..gune Pemanggang Ajaib la..
mmg cepat dan mudah..masa memasak dlm 15-20 minit jer.. n daging nyer lembut dan empuk.
yang bestnyer xde la minyak-minyak kambing tu nk meleleh-leleh..so mmg menyenangkan. x melekat..senang nk basuh.
haaa kali ni sempat amik gambar..
tp xde hiasan ape2 pon. xsempat..siap, snap trussss ngaaaap.
hehehehehhe.
so meh ramai2 dptkan pemanggang ajaib ni skang..rugi tau klu x cube....



Monday, October 22, 2012

BORCAM CASSEROLE -MENANG GLASSWARE

Hai..
Salam minggu baru....mudah-mudahan minggu ni bawak rahmat utk kite semua.. aminn....
Btw..ade customer yg call tnye psl borcam casserole..
So arini sy upload gambar utk semua koleksi Borcam casserole yang kami jual..
Pade sape2 yg rase x pernah dengar jenama Borcam ni..meh sy nk citer skit..
Borcam ni satu jenama cookware yg bemutu tinggi dr Turkey..
Diperbuat dr kaca yang tahan lasak dan bermutu tinggi...
Boleh digunakan di dalam oven, microwave dan dishwasher...
Haaaa TAPI tak leh gune di atas api..JANGAN ok...kang berderai plak..
Sangat sesuai untuk wat biskut, wat kek..and sesuai jugak sebagai bekas untuk menghidang...
Kalau nk jadikan hadiah pon ok..simple but sangat2 berguna...klu bg org kahwin mesti diaorg suke... :) and perkhidmatan pembungkusan serta perhantaran hadiah tu pon kami ade...dijamin beres. :)

OK...jom tengok koleksi Borcam..


Borcam Square Tray Besar
RM 37.00 (Self pickup)
RM 47.00 (Include postage)


Borcam Square Tray Besar
RM 28.00 (Self pickup)
RM 38.00 (Include postage)


Square Casserole With Cover
SIZE: 1 Liter
RM 34.50 (Self Pickup)
 RM 42.00 (Include Postage)

SIZE: 2 Liter
RM 46.50 (Self Pickup)
RM 58.00 (Include Postage)

SIZE : 3 Liter
RM 51.00 (Self Pickup)
RM 62.00 (Include postage)
 
Rectangular Casserole With Cover
SIZE: 1.5 Liter
RM 47.00 (Self Pickup)
RM 54.00 (Include Postage)

SIZE: 2 Liter
RM 52.00 (Self Pickup)
RM 63.00 (Include Postage)

SIZE : 2.8 Liter
RM 57.00 (Self Pickup)
RM 67.00 (Include postage)


Oval Tray Kecil
RM 24.00 (Self Pickup)
RM 30.00 (Include Postage)

Oval Tray Sedang
RM 31.00 (Self Pickup)
RM 38.00 (Include Postage)

Oval Tray Besar
RM 46.00 (Self Pickup)
RM 53.00 (Include postage)

Round Tray Kecil
RM 29.00 (Self Pickup)
RM 36.00 (Include Postage)

Round Tray Besar
RM 43.00 (Self Pickup)
RM 50.00 (Include Postage)




Oval Casserole With Lid (FREE 1 unit Oval Casserole 0.7L)
RM 66.50 (Self Pickup)
RM 76.50 (Include Postage)
 
Oval Casserole With Cover ( Mangkuk dan penutup kedua2 leh guna utk masak)

SIZE: 2 Liter + 1.7 Liter
RM 45.00 (Self Pickup)
RM 55.00 (Include Postage)

SIZE: 2.5 Liter +1.7 Liter
RM 50.00 (Self Pickup)
RM 60.00 (Include Postage)

Round Casserole With Cover
SIZE: 1 Liter
RM 33.00 (Self Pickup)
RM 40.00 (Include Postage)

SIZE: 1.5 Liter
RM 38.00 (Self Pickup)
RM 45.00 (Include Postage)

SIZE: 2 Liter
RM 50.00 (Self Pickup)
RM 60.00 (Include postage)

SIZE: 3 Liter
RM 53.00 (Self Pickup)
RM 63.00 (Include postage)

Thursday, October 18, 2012

AKOJAYA-DINNER SET THE PRESTIGE COLLECTION

Untuk koleksi 2012 ni..ade corak yg terbaru iaitu Jardinier..agak klasik jugak la..
Same jugak..koleksi ni leh beli secara loose item dan ia jugak dijual dlm set "tea set".

Meh kite scroll tengok koleksi-koleksi dinner set The Prestige Collection dari Akojaya..

Ivory Gold 36 pcs Dinner Set
RM 720.00 (Self Pickup)
RM 760.00 (Include Postage)

Jardier 36 pcs Dinner Set
RM 720.00 (Self Pickup)
RM 760.00 (Include Postage)


Rose Splendour 37 pcs Dinner Set
RM 670.00 (Self Pickup)
RM 705.00 (Include Postage)


Royal Garden 37 pcs Dinner Set
RM 670.00 (Self Pickup)
RM 705.00 (Include Postage)


Symphony 34 pcs Dinner Set
RM 625.00 (Self Pickup)
RM 665.00 (Include Postage)

AKOJAYA-DINNER SET AKOPAL REGAL FRANCE

my dear semua :)..like our FB page http://www.facebook.com/PingganMangkukOnlineHamliana

Hi..
Ok yang ni plak koleksi-koleksi dinner set Akopal Regal dr Akojaya.. koleksi2 ni merangkumi rangkaian mewah kontemporari.
Eceh ayat x agak2..hehehehe.actually koleksi ni mmg nampak mewah disebabkan design2 nyer yg klasik tp still nmpak moden.. mmg sgt2 cantik.
Sesuai utk kegunaan keluarga...or korporat yg leh menampakkan profesionalisme.
Koleksi ni leh digunakan di dalam microwave (tp utk koleksi yg xde emas).
Utk set2 ni leh dibeli secara berasingan (loose item).
Ade juga dijual utk tea set sahaja..
Pasal harga, kami menawarkan harga yg lebih rendah dr katalog..n sape2 nk installment bayar 2 kali pon boleh..xde hal. :)
Klu musykil nk tnye ape2 leh sms/call/whatsapp 0177203640..:)
Facebook : pingganmangkuk hamliana

So jom kite tgok koleksi-koleksi dinner set ni..


 

Canary Classic 33 pcs Dinner Set
RM 655.00 (Self pickup)
RM 695.00 (Include postage)

Red Blossom 33 pcs Dinner Set
RM 680.00 (Self pickup)
RM 720.00 (Include postage)

Royal Gold 33 pcs Dinner Set
RM 1100.00 (Self pickup)
RM 1150.00 (Include postage)

Royal Orchid 33 pcs Dinner Set
RM 780.00 (Self pickup)
RM 820.00 (Include postage)

Simply Classic 33 pcs Dinner Set
RM 535.00 (Self pickup)
RM  570.00 (Include postage)

Spiral 33 pcs Dinner Set
RM 535.00 (Self pickup)
RM 570.00 (Include postage)

Venetian Gold 33 pcs Dinner Set
RM 755.00 (Self pickup)
RM  795.00 (Include postage)

Batik Classic 5 pcs Serve Set
RM 210.00 (Self pickup)
RM  240.00 (Include postage)

Gold Elegance 5 pcs Serve Set
RM 210.00 (Self pickup)
RM 240.00 (Include postage)