Friday, November 16, 2012

SALE!! SALE!! JUALAN HARGA RUNTUH..!!!!!


Hai...salam semua.. :)
Bermula esok 17.11.12 kami akan memulakan jualan harga runtuh penghabisan stok untuk pelbagai pilihan keperluan dapur...
Macam2 ade...set pinggan mangkuk, set hi-tea, casserole, buffet set dan sebagai nya...

Haaaa jgn tunggu dah dekat nak raya br nak wat preparation...skang dah leh start dah kumpul skit2 kitchenware, dinnerware, buffet set untuk raya nanti..
hehehehehe bukan ape..kadang2 ramai gak customer yang suke order last-last minute..so biasenyer order last-last minute ni susah skit nak dapat barang..
So untuk elakkan perkara-perkara mcm tu berlaku...uols leh la wat perancangan dari sekarang...
dah leh usha-usha ape benda nak beli untuk Aidilfitri next year... :)

Follow blog and FB kami selalu...coz kami akan update time to time barang2 yang ade sale durian runtuh ni....
Jom-jom kita shopping... :)

PINGGAN MANGKUK SHOPPING ONLINE HAMLIANA!!!!!!!


No comments :

Post a Comment