Wednesday, October 31, 2012

KOLEKSI PERIUK/KUALI GLANCE- MENANG GLASSWARE

Like our page @ https://www.facebook.com/PingganMangkukOnlineHamliana :)

Salam sejahtera semua..:)

Ok kali ni jom kite tengok katalog untuk set-set periuk/kualidari jenama Glance.. Produk yang berkualiti dengan harga yang berpatutan...
Untuk harga pula adalah mengikut harga katalog tp xde la sen2 tu... kami akan bundarkan ke amount yang kurang.
harga kami untuk periuk/kuali Glance adalah  termasuk kos penghantaran...

Tp kalau ade ape2 musykil/ nak tanye leh contact saya k... nak sms/call/whatsapp pon boleh...
haaaa....skang kan dah nak masuk musim cuti sekolah..A.K.A musim kenduri kawin..so pada siapa yang xde idea nak bg pasangan kahwin tu hadiah ape...korang leh la usha2 kat blog ni..
and kami ada perkhidmatan HADIAH ONLINE... :)
Feel free to contact us... 0177203640 :)




























No comments :

Post a Comment