Sunday, July 13, 2014

PROMO RAMADHAN 2014 _ KOLEKSI 5 BERADIK PEMANGGANG AJAIB

Kalau sebelum-sebelum ini berkira-kira nak beli koleksi 5 beradik pemanggang ajaib dari Are-ikan ini, sekarang dah tak payah nak pikir panjang. 

Sebab kami bagi potongan 10 % lagi tambahan dari harga biasa. Walaupun harga biasa itu sudah ada less.

Terus call 010-7602010 
SMS 010-7602010
WHATSAPP 017-7203640

Untuk pembelian secepat mungkin. 

Yang berada di sekitar JB, boleh datang terus ke kedai kami di Tmn Nusa Idaman, Nusajaya. 

 PAN AJAIB 
Harga asal: RM 214.00
- Diskaun 30% : RM 149.80
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 134.80 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


 PEMANGGANG AJAIB GEN-1
Harga asal: RM 129
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 116.10 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


PERIUK AJAIB GEN-2
Harga asal: RM 240.00
- Diskaun 30% : RM 168.00
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 151.20 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


PERIUK GORENG AJAIB GEN-3
Harga asal: RM 339.00
- Diskaun 30% : RM 237.30
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 213.60 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


WAFFLE AJAIB
Harga asal: RM 198.00
- Diskaun 30% : RM 138.60
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 124.70 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


Dapatkan harga extra BONUS DISKAUN ini sebelum 30 Ramadhan ini. (27 Julai 2014)

Terus call 010-760 2010 
SMS 010-760 2010
WHATSAPP 017-720 3640

Atau Kunjungi kami

Hamliana Kitchenware
30 Jln Susur Idaman
Taman Nusa Idaman
79100 Nusajaya Johor


Untuk demo masakan Periuk Goreng Ajaib gen3 , uols boleh la tengok kat sini k..

Wednesday, July 9, 2014

LIMITED PROMO RAMADHAN 2014_ GIACOMO PRESSURE COOKER

Khas untuk yang encari pressure cooker 12L

Limited offer untuk yang terawal hubungi kami. Diskaun 20%

Harga biasa RM 228.

Sekarang hanya RM 182 sahaja. 

Penghantaran RM 15 (SM)

Boleh terus tempah sekarang dan whatsapp 017-720 3640 / Call 010-760 2010 / PM SINI untuk terus buat belian.

Saturday, June 21, 2014

DRINKWARE SET / SET MINUMAN / GELAS DAN JUG LUMINARC 2014

Khas untuk yang mencari-cari gelas  atau set minuman, set-set dari jenama Luminarc antara yang kami boleh cadangkan. 
Berikut adalah katalog yang sis semua boleh lihat, belek-belek cuci mata yang mana berkenan.. :)
Tempahan untuk hari raya 2014 di buka sekarang hingga 20/7/2014. Jadi pastikan anda semua tempah awal ya jika berminat. Tempahan bergantung kepada stock semasa.

Untuk membuat tempahan, sis boleh terus SMS/CALL 010-7602010 dan nyatakan kod item yang sis berminat tu.. atau boleh WHATSAPP 017-7203640.

InshaaAllah kami akan cuba bantu sebaik mungkin untuk sis dapatkan drinkware idaman hati.



 KOD: RLUPN020
5 pc Fridge Drinkware Set
4 pcs tumbler 330mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 45 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**


  KOD: RLUDC025
5 pc Bling Bling Drinkware Set
4 pcs tumbler 350mL & 1 pc jug with cover 1.6L
Hanya RM 63 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



 KOD: RLUPN017
5 pc Ice Blue Drinkware Set
4 pcs tumbler 320mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 47 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**




 KOD: RLUPN018
5 pc Pink Drinkware Set
4 pcs tumbler 320mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 47 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



 KOD: RLUDC027
7 pc Purple Garden Drinkware Set
6 pcs tumbler 350mL & 1 pc jug with cover 1.3L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**


 KOD: RLUTU030
6 pcs Vigne Tumbler Set 200ML
Hanya RM 39 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



 KOD: RLUPN006
Horizon 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 320mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



 KOD: RLUTU040
6 pc Island Tumbler set 200mL
Hanya RM 32 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



  KOD: RLUPN005
Island 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 200mL & 1 pc jug with cover 1.3L
Hanya RM 49 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



  KOD: RLUPN010
Keep N' 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 300mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



  KOD: RLUTU370
Salto Pink 6 pcs Highball Set
6pcs tumbler 350mL 
Hanya RM 49 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



   KOD: RLUTU360
Salto Pink 6 pcs glass set
6pcs tumbler 320mL 
Hanya RM 49 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**




   KOD: RLUTU050
Salto 6 pcs tumbler
6pcs tumbler 320mL 
Hanya RM 34 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**


   KOD: RLUPN003
Savoie 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 250 mL & 1 pc jug with cover 1.6L
Hanya RM 67 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



  KOD: RLUST031
Regal Stemglass 6 pcs set
6pcs stemglass 330mL 
Hanya RM 58 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



  KOD: RLUTU350
Sterling Blue 6 pcs set
6pcs tumbler 300mL 
Hanya RM 47 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**


 KOD: RLUPN008
Structure 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 350mL & 1 pc jug with cover 1.6L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



 KOD: RLUDC026
Zendo Vert 5 pcs Drinkware Set
4 pcs tumbler 330mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 63 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**




Penghantaran RM 10 / item untuk jug.




****Harga penghantaran adalah untuk semua kawasan di Semenanjung Malaysia kecuali kawasan outskirt delivery area. Cthnya kawasan pedalaman. Untuk nak check kawasan anda, boleh check di SINI dan masukkan poskod anda ya.
Jika kawasan anda dalam outskirt area ni, hanya perlu tambah cas penghantaran RM 13 sahaja. 


Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan boleh SMS/CALL 010-7602010
WHATSAPP 017-7203640
Email: pingganmangkukonline@gmail.com
sales@pingganmangkukonline.com

Thursday, June 19, 2014

DINNER SET AKOPAL REGAL FRANCE_2014

Maaf untuk semua yang menanti-nanti katalog terbaru untuk koleksi dinner set dari jenama Akopal Regal France untuk tahun 2014. Kami baru sempat nak upload gambar katalog. :) 

Kepada yang baru dengar jenama ini, jangan keliru pula ya...ini bukan ARCOPAL. Arcopal sekarang dikenali sebagai Luminarc. Yang mana material pinggan Luminarc adalah kaca. 
Yang kami akan upload ini adalah dinner set dari jenama AKOPAL REGAL France. Tak pernah dengar?? 
Ok...Akopal Regal France ini adalah rangkaian set hidangan eksklusif dan premium dari material porselin. Jangan ingat semua porselin tu sama yer...tak berkualiti serta rapuh. Berlainan dengan siri koleksi dari Akopal Regal ini, ia adalah porselin tulen yang dihasilkan daripada bahan yang asli dan BEBAS unsur haiwan. Melalui proses pembuatan dengan piawaian Lenox. Dimana ia melalui proses pembakaran pada tahap suhu melebihi 1350 darjah celcius. 

Set hidangan Akopal Regal ini mempunyai kemasan yang sangat cantik, permukaan pinggan dan cawan yang licin serta berkilat. Tahan calar, maksudnya ia takdelah mudah nak bercalar jika digunakan setiap hari atau jika nak bandingkan dengan pinggan porselin yang lain-lain. 
Ia juga boleh digunakan untuk micowave dan oven KECUALI untuk siri koleksi yang ada garisan emas atau platinum TIDAK boleh digunakan dalam microwave.

Akopal Regal France ni kalau kita tengok, harganya memang agak sedikit tinggi ianya kerana kualiti serta Akopal Regal France ini memang dibuat untuk rangkaian mewah khas untuk mereka yang pentingkan kualiti, eksklusif dalam setiap hidangan. Tapi percayalah..jika anda memang seorang yang mementingkan itu semua, anda pasti akan puas apabila memiliki siri koleksi daripada jenama ini. Orang kata...Hanya jauhari yang mengenal manikam... 

Setiap barang yang dibuat dengan harga agak tinggi sedikit pasti ada sebab, kelebihan dan kumpulan sasaran mereka yang betul-betul memahami dan meminatinya.. :) Pinggan mangkuk pun sama jer macam kereta...kenapa ada kereta mahal...kenapa ada kereta murah..semua yang dicipta oleh mereka ada nilai yang perlu dibayar. kan... :)

Kami di Hamliana Kitchenware akan cuba membantu anda untuk mendapatkannya secara online dengan cas penghantaran minimum. Al maklumlah...set pinggan kan berat..dan proses pembungkusannya agak rumit. 

Ok ladies...jom kita cuci mata..dan jika ada yang berkenan dihati..jangan segan-segan terus hubungi kami ya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Khas untuk yang nak pakai Hari raya, please ya tempah awal. :)


Batik Classic 4 pcs Cup with saucer set.
Kandungan set: 2 pasang mug dan 2 piring hidangan
Ianya sesuai untuk dijadikan hadiah korporat.
Harga hanya RM 160 sahaja / set
Penghantaran : RM 12 (SM)**


Batik Classic 5 pc Serve Set
Kandungan set: 2 biji batik klasik plate 13.4cm dan 1 biji pinggan hidang 34.5 cm.
Sesuai dijadikan sebagai hadiah korporat.
Hanya RM 170 sahaja per set
Penghantaran RM 12 (SM)


 Canary Classic 33 pcs Dinner Set
Kandungan set:  
6 pcs dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc tea pot 1.6L

Hanya RM 705 sahaja per set
Penghantaran : RM 35 (SM)


Gold Elegance 5 pc Serve Set
Kandungan set: 2 biji batik klasik plate 13.4cm dan 1 biji pinggan hidang 34.5 cm.
Sesuai dijadikan sebagai hadiah korporat.
Hanya RM 180 sahaja per set
Penghantaran RM 12 (SM)


Gold Elegance Twin Mug set with Dessert Sucers
Kandungan set: 2 pasang mug dan 2 piring hidangan
Ianya sesuai untuk dijadikan hadiah korporat.
Harga hanya RM 120 sahaja / set
Penghantaran : RM 12 (SM)**


  Royal Orchid Signature Series 33 pcs Dinner Set
Kandungan set:  
6 pcs dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc tea pot 1.6L

Hanya RM 850 sahaja per set
Penghantaran : RM 35 (SM)**


Simply Classic 33 pcs Dinner Set
Kandungan set:  
6 pcs dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc tea pot 1.6L

Hanya RM 570 sahaja per set
Penghantaran : RM 35 (SM)**


Spiral 33 pcs Dinner Set
Kandungan set:  
6 pcs dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc tea pot 1.6L

Hanya RM 570 sahaja per set
Penghantaran : RM 35 (SM)**

Venetian Gold 33 pcs Dinner Set
Kandungan set:  
6 pcs dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc tea pot 1.6L

Hanya RM 815 sahaja per set
Penghantaran : RM 35 (SM)**


 Royal Gold Signature Series 33 pcs Dinner Set
Kandungan set:  
6 pcs dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc tea pot 1.6L

Hanya RM 1200 sahaja per set
Penghantaran : RM 35 (SM)**


**Harga penghantaran adalah untuk semua kawasan di Semenanjung Malaysia kecuali kawasan outskirt delivery area. Cthnya kawasan pedalaman. Untuk nak check kawasan anda, boleh check di sini ya.
Jika kawasan anda dalam outskirt area ni, hanya perlu tambah cas penghantaran RM 13 sahaja. 


Orait...kalau dah siap cuci mata...dan ada yang berkenan di hati..boleh la terus hubungi kami ya untuk tempahan.

SMS/CALL 010-760 2010
WHATSAPP 017-720 3640

Wednesday, June 18, 2014

KUIH RAYA ONLINE_HAMPER RAYA ONLINE

Bahang hari raya sudah terasa. Kami di Hamliana Kitchenware akan bantu sis semua untuk dapatkan kuih / cookies raya secara online.

Cookies / kuih raya dari kami ini tidak kurang hebat rasanya..wallah.Bekas penjual kuih raya di bazar terkemuka di JB juga mengakuinya. 
.Alhamdulillah...setiap mereka yang telah membeli dan merasakan sendiri kuih raya ini mengakui kesedapannya.. Jika sebelum-sebelum ini sis kelam kabut nak bagi kuih raya kepada mak mertua / mak sendiri sebab balik raya di kampung gilir-gilir..atau pun sis tidak dapat beraya di kampung.. jangan risau..pada tahun ini, kami inshaaAllah akan cuba membantu sis semua untuk mudahkan urusan pembelian kuih raya secara online.. Tak perlu bersesak-sesak, berpanas-panas atau membazir masa cari parking semata-mata nak membeli kuih raya. Jom tahun ini kita ubah! Bagi ibu mertua kuih raya secara online. Mesti dia terkejut kan.... :)

Atau pun jika anda mencari hamper untuk diberikan kepada sahabat handai, saudara mara, ibu bapa atau client. kami juga boleh bantu anda untuk pembelian hamper kuih raya secara online. Terdapat beberapa pakej hamper yang mengikut kemampuan dan budget anda.

Terdapat beberapa jenis kuih raya yang terbaik yang telah kami pilih untuk anda semua.... Ianya memang sangat berbaloi untuk dimiliki kerana ia diperbuat daripada bahan-bahan terpilih, bermutu dan semestinya halal. 

Untuk pakej kuih raya, kami ada buat pakej RM 100. Di mana dengan RM 100 itu sis akan dapat 4 jenis kuih yang sis boleh pilih sendiri dari katalog di bawah. 
Untuk penghantaran pula, hanya RM 12 sahaja untu kawasan bandar atau pekan. **
Dan jika alamat untuk dihantar itu pedalaman (out skirt area) , sis hanya perlu tambah RM 13 sahaja lagi. Kerana untuk menjamin mutu kuih yang sampai itu, kami hanya menggunakan perkhidmatan courier swasta yang kami telah lantik.

Tapi sis.. jika sis nak tambah sehingga 6 jenis kuih, kos penghantaran juga masih sama iaitu hanya RM 12 sahaja** (Bandar/ pekan)

Jika sis keliru dan masih da yang kurang jelas, boleh terus hubungi kami ya untuk penjelasan terutamanya tentang kos penghantaran ke kawasan luar bandar / pedalaman.

SMS /CALL 010-7602010 / WHATSAPP 017-7203640

 boleh pilih nak yang mana.


 Almond London
Bahan: Coklat yang berkualiti , 1 biji badam dalam setiap cup dan saiz roti/doh yang sama.
RM 25 / bekas 
(kuantiti 48-50 biji / bekas)


Crunchy Crunch
Bahan: bertih beras, gajus berkualiti, coklat putih, badam berkualiti dan coklat chip
RM 25 / bekas
(kuantiti 38-40 biji)

Famous Almond
Bahan: Cornflakes , coklat putih, serbuk koko, badam
RM 25 / bekas
(kuantiti 50-52 biji)


Marble Shortbread
Bahan: coklat yang berkualiti tinggi, kombinasi roti dan badam hancur, coklat putih
RM 25 / bekas
(kuantiti 40 biji)

Tart Gulung Nanas
Bahan: Jem nanas gred A, adunan menggunakan butter 
RM 25/ bekas
(Kuantiti 45-47 biji)


 Popia Mini Gulung
Bahan: udang kering, kulit popia berkualiti, cili
RM 25/ bekas
(berat 400 gram)

Tops Crispy
Bahan: Cornflakes, coklat putih, coklat cip
RM 25/ bekas
(kuantiti 58-60 biji)


Anda boleh pilih mana dan terus hubungi kami.. :) atau jika anda di JB, boleh tempah dan nanti boleh self pikup di kedai kami ya.

SMS/CALL 010-7602010 / whatsapp 017-7203640

Di bawah ini pula, contoh-contoh pakej hamper yang kami tawarkan untuk anda. Harga pakej hamper dari serendah RM 60 sahaja. 

Nota: masa ambil gambar untuk katalog hamper ini, belum lagi ada isu halal Cadbury. Jadi nanti kami akan gantikan coklat cadbury dengan yang lain ya. :)

Untuk anda yang ingin membuat tempahan hamper hari raya boleh terus hubungi Puan Sue 019-756 9216 atau boleh hubungi kami juga di 010-760 2010. 





Tempahan hamper raya eksklusif dibuka sekarang. 
Penghantaran PERCUMA di sekitar JB.

Hubungi 
Puan Sue 019-756 9216





Tempahan katering sate / sate mentah 
terus hubungi team Sate Idaman
016-749 9478

Monday, June 16, 2014

TIDAK AKAN BERGERAK SEBUTIR ZARAH TANPA IZIN ALLAH

Salam sayang untuk semua.. :) Kita borak santai untuk posting kali ini. Tak promot barang pun. ;)
Sekarang sudah pertengahan bulan June. Sekejap sahaja rasa..pejam celik pejam celik kita sudah masuk setengah tahun 2014.
Lagi lebih kurang 11 hari nak menjelang ramadhan. Bermakna hampir setahun juga kami di Hamliana Kitchenware sudah beroperasi di kedai fizikal..dan hampir setahun jugalah saya sudah berkerja sendiri.

Kadang-kadang bila difikir-fikirkan semula, perjalanan hidup seperti satu lukisan yang berwarna-warna. Pernah juga diri sendiri pelik bagaimana saya boleh menceburi bidang perniagaan ini secara sepenuh masa.Dan menjadikan perniagaan ini sebagai punca utama pendapatan saya, sedangkan ketika saya memilih untuk berhenti kerja dari seorang engineer saya sudah stabil. Tapi kenapa saya pilih simpang yang agak ke kiri...ambil risiko untuk hidup tidak stabil semula. Betul....memang saya terfikir semula...tapi jawapan nya.. :) Allah dah merancang yang terbaik untuk saya dan diri saya sendiri memang bekeras mahu berniaga. Mahu berjihad mencari rezeki sesuap nasi dengan berniaga. Walaupun hakikatnya perniagaan memang tidak semudah dan seindah yang kita angan-angan kan....

Impian dan matlamat yang menjadikan saya untuk terus kuat melawan gelora laut perniagaan. Bila kita ada impian yang jelas..inshaaAllah kita akan sentiasa cuba bertahan dan berusaha dengan apa cara sekalipun untuk capai impian dan matlamat kita.
Saya dan Hamliana Trading masih jauh lagi perjalanan untuk mendaki puncak..masih merangkak-rangkak dan kadang-kadang rasa seperti mahu tersungkur. Suami, anak-anak sumber kekuatan saya..yang pastinya menceburi bidang perniagaan mengajar saya untuk SANGAT bergantung dengan Allah. Berbeza dengan perasaan semasa makan gaji.
Ya..perniagaan sangat membuatkan kebergantungan kita dengan Allah sangat kuat. Rezeki yang datang semua dari Allah. Betapa saya berusaha pun, jika Allah tak gerakkan hati anda semua untuk menghubungi saya, berurusan dengan saya maka saya tetap tidak akan memperolehi rezeki itu..kerana semua dari Allah. Kadang-kadang pelanggan sudah berhubung pun tetap kita tidak dapat closed sale. Kerana semua dari Allah. Betapa kerdilnya diri ini bila kita rasakan semuanya takkan berlaku tanpa izin Allah. Dan hanya kepada Allah sahaja kita berserah.

"Tak akan bergerak sebutir zarah tanpa izin Allah"


Saya tak pandai menulis dan berkata-kata. Tulisan kali ini hanya sekadar ingin berkongsi sedikit rasa. Semoga kita semua dipermudahkan segala urusan oleh-Nya. Amin...


Salam sayang... :)
Diana

VITRO WHITE FIREPROOF CASSEROLE MADE IN FRANCE

Salam sayang semua.... :) Khas untuk yang sedang mencari-cari periuk baru.... tapi nak cari jenis periuk kaca atau casserole. Boleh lah pertimbangkan set-set terbaru ini sebagai pilihan. Terbaru.. VITRO AMBER CASSEROLE. 

Kalau sebelum ini ada VITRO AMBER, sekarang yang terbaru adalah set casserole serba putih ini.Ianya sangat menarik bagi mereka yang sukakan warna putih, simple dan mahu dipadankan dengan set kabinet dapur yang serba moden. 


Koleksi casserole Vitro Amber ini adalah diperbuat dari kaca berkualiti buatan Perancis dari ARC International. Ianya boleh digunakan untuk memasak terus di atas api dapur dan juga boleh digunakan di dalam microwave dan oven.


Terdapat 3 jenis saiz iaitu 1.5L, 2.5L dan 3.5L dan setiap periuk lengkap dengan penutup kaca tembus pandang. Yang pastinya membuatkan periuk kaca ini lebih sempurna. Yang menariknya lagi, anda boleh padankan periuk kaca ini dengan "steamer basket" atau kita panggil pengukus. Wahhh amacam?? best kan..

So boleh jadi dual function. Jadi periuk dan boleh juga jadi pengukus.

Kalau dah periuk cantik...apa lagi..senanglah nak menghidang. Kita juga boleh gunakan terus periuk ini untuk menghidang makanan. Tak delah sibuk-sibuk nak salin-salin bekas untuk menghidang. 


Ok..jom kita cuci mata tengok-tengok koleksi terbaru ini. Jika ada yang tertambat hati..dan plan nak pakai sebelum raya...Kami di team Hamliana Kitchenware mohon agar anda buat tempahan awal..untuk mengelakkan daripada sebarang kesulitan atau kelewatan temapahan. Berdasarkan pengalaman yang lepas-lepas...ada juga yang nak pakai raya..tapi 4-5 hari sebelum raya baru nak order...

Ok...tahun ini sis order awal-awal ya... :) inshaaAllah kami akan bantu sis semua dapatkan periuk kaca idaman hati. :)



 1.5L Casserole with cover
Harga asal RM 122.50 
-20% Now only RM 98.00
Penghantaran RM 15 (SM)


 3.5L Casserole with cover
Harga asal RM 235
-20% Now only RM 188.00
Penghantaran RM 15 (SM)


2.5L Casserole with cover
Harga asal RM 197.50
-20% Now only RM 158.00
Penghantaran RM 15 (SM)


2.5L Casserole with 1 pc steam basket
Hanya RM 217
Penghantaran RM 15 (SM)


 2.5L Casserole with 2 pc steam basket
Hanya RM 277
Penghantaran RM 18 (SM)



3.5 L Casserole with 1 pc steam basket
Hanya RM 247
Penghantaran RM 18 (SM)


3.5 L Casserole with 2pc steam basket
Hanya RM 307
Penghantaran RM 20 (SM)



6 pcs Casserole Vitro White with glass cover
Harga asal RM 547.50
Diskaun 20%
Sekarang hanya RM 438.00 sahaja
Penghantaran RM 25 (SM)



wahhh !! sangat menarik bila set casserole ini dipadankan dengan set hidangan serba putih. 

untuk tempahan atau sebarang pertanyaan boleh terus PM SINI atau 
whatsapp 017-7203640
call / sms 010-7602010




p/s: raya nanti plan nak buat barbecue dengan family..nak main bakar-bakar. best kan kalau sesekali berkumpul makan ramai-ramai.. apa kata korang cuba masak sate sendiri. kelasss kan.... :) team Sate Idaman ini akan bantu korang untuk dapatkan bekalan sate mentah. Tak payah la korang nak cuba try test buat sate sendiri, perap-perap bagai..kan buang masa tu... hehehe.  Sate mentah akan dibekalkan sekali dengan kuah sate. Lengkap! 
Tapi sate ni xdela jual online...tempahan hanya dibuka untuk anda yang berada di sekitar JB-NUSAJAYA-GELANG PATAH-SKUDAI. Boleh terus hubungi team Sate Idaman k..