Monday, September 29, 2014

QUEEN ANNE SILVER PLATED TABLEWARE MADE IN ENGLAND

Salam sayang semua... :) :) 

Siapa sis-sis kat sini yang memang kaki pinggan mangkuk tegar? memang hardcore pasal tableware? mesti tau kan jenama tableware dari England ni... QUEEN ANNE. 
Wow kan...kalau kita datang rumah orang, hidangan menggunakan set dari QUEEN ANNE, mesti hati macam berbisik-bisik kan... "lawanya....memang klass la set ni..." 
Bak kata orang dulu-dulu alah membeli menang memakai.

Untuk yang masih belum kenal QUEEN ANNE, ia adalah jenama perkakas hidangan jenis "silver plated" yang disadur. Ia dihasilkan dari pertukangan berkemahiran tinggi dengan rekabentuk dan idea tradisional moden yang sesuai digunakan untuk semua majlis keramaian. Untuk uols yang memang minat/ hobi kumpul perkakas pinggan mangkuk, siri koleksi QUEEN ANNE ini boleh dijadikan sebahagian daripada koleksi peribadi anda.

Ada yang risau tentang cara penjagaan peralatan-peralatan jenis seperti ini. (silver plated with lacquer coating). Perkakasan seperti ini memang agak rumit soal penjagaannya. Kami berikan tips untuk anda k..
Pastikan selepas menggunakan semua produk QUEEN ANNE, anda cuci dan keringkan dengan segera. Jangan biarkan ia basah. Kemudian simpan rapi dengan membungkusnya menggunakan kertas putih, dan masukkan ke dalam kotak semula. Uols MESTI ELAKKAN barangan QUEEN ANNE ni terdedah kepada udara, kelembapan dan habuk. Dengan mengamalkan tips ini produk QUEEN ANNE akan tahan sinaran kilaunnya. :)

Andai kata barangan QUEEN ANNE anda, atau koleksi barangan silver plated anda kusam, anda boleh gunakan AUTOSOL utk menggilapnya semula. Haaa nak AUTOSOL kami ada jual.. :)

Orait.. sempena pengenalan QUEEN ANNE di Hamliana Kitchenware, kami akan beri diskaun khas untuk anda!! Cepat-cepat cuci mata dan terus buat tempahan ya..! :) 
Kami bantu anda untuk dapatkan koleksi QUEEN ANNE idaman hati secara online ke seluruh Malaysia.









 QUEEN ANNE 4 DIVISION ROUND PARTY SET
Ukuran mangkuk : Diameter 9cm
Harga biasa RM 262.00

Harga PROMOSI hanya RM 235.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE 3 DIVISION ROUND PARTY SET
Ukuran mangkuk : Diameter 9cm
Harga biasa RM 198.00

Harga PROMOSI hanya RM 178.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE 3 DIVISION OBLONG PARTY SET
Ukuran mangkuk : Panjang 12cm , lebar 8cm
Harga biasa RM 218.00

Harga PROMOSI hanya RM 198.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


QUEEN ANNE 4 DIVISION OBLONG PARTY SET
Ukuran mangkuk : Panjang 12cm , lebar 8cm
Harga biasa RM 282.00

Harga PROMOSI hanya RM 255.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE  OBLONG CASSEROLE WITH  2 WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 28cm , lebar 18cm , tinggi 5cm
2.5L
Harga biasa RM 299.00

Harga PROMOSI hanya RM 269.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE  OBLONG CASSEROLE WITHOUT WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 28cm , lebar 18cm , tinggi 5cm 
2.5L
Harga biasa RM 244.00

Harga PROMOSI hanya RM 220.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)

 QUEEN ANNE  OBLONG CASSEROLE WITHOUT WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 23cm , lebar 14cm , tinggi 7cm
2.2L
Harga biasa RM 238.00

Harga PROMOSI hanya RM 215.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)

 QUEEN ANNE  DOUBLE OBLONG CASSEROLE WITH WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 23cm , lebar 14cm , tinggi 5cm
1.6L x 2 pcs
Harga biasa RM 398.00

Harga PROMOSI hanya RM 360.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE  DOUBLE OBLONG CASSEROLE WITHOUT WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 23cm , lebar 14cm , tinggi 5cm
2.2L x 2 pcs
Harga biasa RM 368.00

Harga PROMOSI hanya RM 335.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)



  QUEEN ANNE  ROUND TRAY WITH HANDLE
Ukuran Diameter 28cm
Harga biasa RM 175.00

Harga PROMOSI hanya RM 158.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)

 QUEEN ANNE  OVAL FOOTED TRAY WITH HANDLE
Ukuran End-End 39cm
Harga biasa RM 249.00

Harga PROMOSI hanya RM 225.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)

 QUEEN ANNE  OBLONG FOOTED TRAY WITH HANDLE
Ukuran Panjang 40cm x Lebar 28cm
Harga biasa RM 256.00

Harga PROMOSI hanya RM 230.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)



QUEEN ANNE  OVAL TRAY WITH HANDLE
Ukuran End-End 39cm
Harga biasa RM 239.00

Harga PROMOSI hanya RM 215.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)


Untuk semua koleksi QUEEN ANNE yang kami tawarkan ini ada yang ready stock dan ada juga yang pre-order. Jika barangan yang anda mahu tiada ready stock, maka perlu di order dahulu. Tempahan untuk pre-order biasanya 7 hingga 14 hari sahaja. 

Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami ya. :)

WHATSAPP/CALL 017-720 3640
CALL/SMS 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)

PayPal Acceptance Mark

Saturday, September 27, 2014

PROMOSI ALDILADHA 2014 UNTUK PELBAGAI JENIS KOLEKSI SET MEMASAK

PROMOSI AIDILADHA
****************************





11pcs Stainless Steel Cookware Set 
(H-61611)

MESTI dapatkan set memasak stainless steel tahan karat 11pcs ini. Set yang moden dan berkualiti. Lengkap dengan periuk, saucepan dan frypan. 

√ tahan karat.
√ tebal dan berkualiti.
√ boleh digunakan utk dapur gas dan induction.
√ set termasuk: 
Periuk + penutup kaca 16cm
Saucepan + penutup kaca 16cm
Periuk + penutup kaca 18cm
Periuk + penutup kaca 20cm
Periuk + penutup kaca 24cm
Frypan 24cm

Harga PROMOSI AIDILADHA kini hanya RM 269 sahaja termasuk penghantaran. 

Terus PM sini / whatsapp 017-7203640
Call 010-7602010

Promosi 25/9/14 - 5/10/14.
_________________________________________________________________________________

>> PROMOSI AIDILADHA <<
***********************************





10 pcs Royal Gold Stainless Steel Cookware Set 
(H-61010)

Ini set periuk lengkap untuk sis sempena HARI RAYA AIDILADHA ini. :)

√ periuk stainless steel
√ setiap periuk lengkap dengan penutup kaca tembus pandang
√ lengkap dengan tangkai dan tombol penutup dari fomica tiruan bercorak kayu.
√ boleh guna untuk induction cooker dan dapur gas biasa.
√ set lengkap dengan 5 biji periuk berlainan saiz.
Set lengkap termasuk: 
Periuk + penutup kaca 16cm
Saucepan + penutup kaca 16cm
Periuk + penutup kaca 18cm
Periuk + penutup kaca 20cm
Periuk + penutup kaca 24cm

Harga PROMOSI AIDILADHA kini hanya RM 185 sahaja termasuk penghantaran. 

Terus PM inbox / whatsapp 017-7203640

>>Promosi 25/9/14 - 5/10/14 <<

________________________________________________________________________

>> PROMOSI AIDILADHA <<
***********************************




Autumn Glory Enamel set (cookware + tea kettle + oil pot )

Set periuk lengkap untuk sis sempena HARI RAYA AIDILADHA ini. Lengkap dengan set periuk, teko dan juga kole (oil pot) berpenapis.

√ periuk jenis enamel dengan corak yang sangat gojes.
√ boleh guna untuk menghidang makanan.
√ setiap periuk lengkap dengan penutup.
√ boleh guna untuk induction cooker dan dapur gas biasa.
√ set lengkap dengan 3 biji periuk berlainan saiz (20cm, 22cm , 20cm) , 1 biji tea kettle (teko boleh masak atas api) saiz 2.5L dan 1 biji oil pot berpenapis.

Harga PROMOSI AIDILADHA kini hanya RM 245 sahaja termasuk penghantaran. 

Terus PM inbox / whatsapp 017-7203640


>>Promosi 25/9/14 - 5/10/14 <<
________________________________________________________________________


PROMOSI AIDILADHA
****************************



10 pcs Non-stick Cookware Set 
(G-08210)

>> Non-stick coating with durable granite exterior.
>> Adiabatic bakelite handle.
>> Heat resistant glass lids.
>> Kandungan set:
28cm saucepot with glass lid (H:12cm)
26cm saucepot with glass lid (H:10cm)
24cm saucepot with glass lid (H:10cm)
22cm saucepot with glass lid (H:10cm)
20cm saucepot with glass lid. (H:9cm)
>> Hanya untuk dapur gas sahaja.

Harga PROMOSI AIDILADHA kini hanya RM 260 sahaja termasuk penghantaran. 

Terus PM inbox / whatsapp 017-7203640


>> Promosi 25/9/14 - 5/10/14 <<
________________________________________________________________________


PROMOSI AIDILADHA
******************************


Kuali besar..tidak melekat!!

Nak cari kuali yang tidak melekat? Saiz yang agak besar? 

Kami cadangkan anda miliki kuali non-stick are√ikan ini.

√ Memang TIDAK melekat!
√ Mudah digunakan. 
√ Pemegang kuali yang tidak panas. 
√ Boleh digunakan di dapur gas atau induction. 

Dapatkan hari ini dengan harga OFFER!

Hanya RM 129 sahaja termasuk penghantaran. 

Anda jimat RM 20.


Whatsapp 017-7203640/ pm inbox

>> Promosi 25/9/14 - 5/10/14 <<

Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)
PayPal Acceptance Mark

Tuesday, August 12, 2014

DOORGIFT MURAH, BUDGET DAN EKSKLUSIF UNTUK PERKAHWINAN _2014

Salam sayang semua...

Kami mula buka tempahan untuk doorgift / cenderahati untuk majlis-majlis anda. Doorgift dari kami ini siap lengkap dengan kotak hadiah yang dah memang cantik.. Tak perlu susah-susah lagi nak decorate or nak tambah apa-apa...Jimat kos kan.. :) Kalau paling tak pun, korang just tambah sticker jer tampal kat atas kotak tu.. Sticker "Terima kasih" dari pengatin gojes. ;)

Sebenarnya kami ada pelbagai range harga untuk doorgift..dari mahal hinggalah kepada harga yang murah.. Tapi untuk posting kali ini, kami hanya fokus untuk mereka yang nak mencari doorgift yang nampak eksklusif tapi harga murah.. Di mana semua doorgift berikut adalah bermula dari harga serendah RM 1.95 hingga RM 2.99 sahaja.

Material untuk semua doorgift ini adalah kaca. Ada yang bentuk mangkuk , mangkuk siap tutup, bentuk ice cream cup dan lain-lain. Pendek kata..jika tetamu dapat doorgift kita ini, InshaaAllah kebanyakkan mereka akan guna doorgift yang diberi ini. Buat letak sambal belacan ke...sambal kicap ke.. :) Setiap kali orang guna mesti diaorang akan ingat majlis kita.. Best kan....

Janganlah sebab nak cari yang murah sangat...kita sampai bagi doorgift yang memang orang tak guna, atau dapat jer nanti orang buang doorgift tu sebab tak boleh guna..atau buat menyemak rumah.. kan tak best.. 
Sekali seumur hidup..kalau boleh kita buatlah mereka mengingati kita..

Kami akan bantu anda untuk dapatkan doorgift ini secara online keseluruh Malaysia atau offline jika anda disekitar JB. 
















Macam mana? cantik kan...senang pun senang... ada budget lebih, just tambah gula-gula or cookies dalam bekas-bekas gift ni.. 

Ok, jika ada sebarang pertanyaan atau berminat nak tempah untuk majlis anda. Boleh terus>>>>

WHATSAPP 017-7203640
SMS/ CALL : 010-7602010



Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)


PayPal Acceptance Mark

Sunday, July 13, 2014

PROMO RAMADHAN 2014 _ KOLEKSI 5 BERADIK PEMANGGANG AJAIB

Kalau sebelum-sebelum ini berkira-kira nak beli koleksi 5 beradik pemanggang ajaib dari Are-ikan ini, sekarang dah tak payah nak pikir panjang. 

Sebab kami bagi potongan 10 % lagi tambahan dari harga biasa. Walaupun harga biasa itu sudah ada less.

Terus call 010-7602010 
SMS 010-7602010
WHATSAPP 017-7203640

Untuk pembelian secepat mungkin. 

Yang berada di sekitar JB, boleh datang terus ke kedai kami di Tmn Nusa Idaman, Nusajaya. 

 PAN AJAIB 
Harga asal: RM 214.00
- Diskaun 30% : RM 149.80
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 134.80 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


 PEMANGGANG AJAIB GEN-1
Harga asal: RM 129
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 116.10 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


PERIUK AJAIB GEN-2
Harga asal: RM 240.00
- Diskaun 30% : RM 168.00
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 151.20 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


PERIUK GORENG AJAIB GEN-3
Harga asal: RM 339.00
- Diskaun 30% : RM 237.30
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 213.60 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


WAFFLE AJAIB
Harga asal: RM 198.00
- Diskaun 30% : RM 138.60
BONUS - Diskaun10% : KINI RM 124.70 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


Dapatkan harga extra BONUS DISKAUN ini sebelum 30 Ramadhan ini. (27 Julai 2014)

Terus call 010-760 2010 
SMS 010-760 2010
WHATSAPP 017-720 3640

Atau Kunjungi kami

Hamliana Kitchenware
30 Jln Susur Idaman
Taman Nusa Idaman
79100 Nusajaya Johor


Untuk demo masakan Periuk Goreng Ajaib gen3 , uols boleh la tengok kat sini k..
PayPal Acceptance Mark

Wednesday, July 9, 2014

LIMITED PROMO RAMADHAN 2014_ GIACOMO PRESSURE COOKER

Khas untuk yang encari pressure cooker 12L

Limited offer untuk yang terawal hubungi kami. Diskaun 20%

Harga biasa RM 228.

Sekarang hanya RM 182 sahaja. 

Penghantaran RM 15 (SM)

Boleh terus tempah sekarang dan whatsapp 017-720 3640 / Call 010-760 2010 / PM SINI untuk terus buat belian.

Saturday, June 21, 2014

DRINKWARE SET / SET MINUMAN / GELAS DAN JUG LUMINARC 2014

Khas untuk yang mencari-cari gelas  atau set minuman, set-set dari jenama Luminarc antara yang kami boleh cadangkan. 
Berikut adalah katalog yang sis semua boleh lihat, belek-belek cuci mata yang mana berkenan.. :)
Tempahan untuk hari raya 2014 di buka sekarang hingga 20/7/2014. Jadi pastikan anda semua tempah awal ya jika berminat. Tempahan bergantung kepada stock semasa.

Untuk membuat tempahan, sis boleh terus SMS/CALL 010-7602010 dan nyatakan kod item yang sis berminat tu.. atau boleh WHATSAPP 017-7203640.

InshaaAllah kami akan cuba bantu sebaik mungkin untuk sis dapatkan drinkware idaman hati.



 KOD: RLUPN020
5 pc Fridge Drinkware Set
4 pcs tumbler 330mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 45 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**


  KOD: RLUDC025
5 pc Bling Bling Drinkware Set
4 pcs tumbler 350mL & 1 pc jug with cover 1.6L
Hanya RM 63 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



 KOD: RLUPN017
5 pc Ice Blue Drinkware Set
4 pcs tumbler 320mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 47 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**




 KOD: RLUPN018
5 pc Pink Drinkware Set
4 pcs tumbler 320mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 47 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



 KOD: RLUDC027
7 pc Purple Garden Drinkware Set
6 pcs tumbler 350mL & 1 pc jug with cover 1.3L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**


 KOD: RLUTU030
6 pcs Vigne Tumbler Set 200ML
Hanya RM 39 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



 KOD: RLUPN006
Horizon 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 320mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



 KOD: RLUTU040
6 pc Island Tumbler set 200mL
Hanya RM 32 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



  KOD: RLUPN005
Island 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 200mL & 1 pc jug with cover 1.3L
Hanya RM 49 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



  KOD: RLUPN010
Keep N' 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 300mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



  KOD: RLUTU370
Salto Pink 6 pcs Highball Set
6pcs tumbler 350mL 
Hanya RM 49 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



   KOD: RLUTU360
Salto Pink 6 pcs glass set
6pcs tumbler 320mL 
Hanya RM 49 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**




   KOD: RLUTU050
Salto 6 pcs tumbler
6pcs tumbler 320mL 
Hanya RM 34 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**


   KOD: RLUPN003
Savoie 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 250 mL & 1 pc jug with cover 1.6L
Hanya RM 67 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



  KOD: RLUST031
Regal Stemglass 6 pcs set
6pcs stemglass 330mL 
Hanya RM 58 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**



  KOD: RLUTU350
Sterling Blue 6 pcs set
6pcs tumbler 300mL 
Hanya RM 47 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**


 KOD: RLUPN008
Structure 7 pcs Drinkware Set
6pcs tumbler 350mL & 1 pc jug with cover 1.6L
Hanya RM 68 sahaja
Penghantaran : RM 15 (SM)**



 KOD: RLUDC026
Zendo Vert 5 pcs Drinkware Set
4 pcs tumbler 330mL & 1 pc jug with cover 1.1L
Hanya RM 63 sahaja
Penghantaran : RM 12 (SM)**




Penghantaran RM 10 / item untuk jug.




****Harga penghantaran adalah untuk semua kawasan di Semenanjung Malaysia kecuali kawasan outskirt delivery area. Cthnya kawasan pedalaman. Untuk nak check kawasan anda, boleh check di SINI dan masukkan poskod anda ya.
Jika kawasan anda dalam outskirt area ni, hanya perlu tambah cas penghantaran RM 13 sahaja. 


Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan boleh SMS/CALL 010-7602010
WHATSAPP 017-7203640
Email: pingganmangkukonline@gmail.com
sales@pingganmangkukonline.com