Wednesday, October 29, 2014

JOM MASAK! RESEPI SUP IKAN MERAH

Dulu masa kecil-kecil mak selalu masak sup ikan merah ini... Rasa nikmat sangat makan panas-panas.. hahaha maybe dulu ikan merah ini tak semahal sekarang kot.... Rasanya saya sepanjang kahwin ini belum lagi pernah masak sup ikan merah.. Tiba-tiba rasa teringin.. apalagi terus la cari resepi... Dah jumpa resepi..saya sharekan kat sini ya.. manalah tau sis ada yang nak masak sup ikan merah ni kan...so boleh lah guna resepi ini.. Resepi ini dapat dari page Resepi Sheila Rusly. Walla!! :):)




RESEPI SUP IKAN MERAH 

Bahan-bahannya: 

1 kg ikan merah
1.5 cm kulit kayu manis
1.5 cm halia
600 gm kentang
60 gm suhun
10 labu bawang merah
6 ulas bawang putih
1 sudu teh ketumbar biji
1 sudu teh lada hitam
1 sudu teh jintan putih 
1 sudu teh halba
1 sudu teh jintan manis
5 kuntum bunga cengkih
1 kuntum bunga lawang
1 keping asam gelugur
1 pokok daun saderi
1 pokok daun bawang
1 sudu besar minyak
Garam secukup rasa

Cara-caranya:

1. Tumbuk atau mesin kasar-kasar ketumbar, lada hitam, jintan manis, jintan putih, kulit kayu manis, bunga lawang dan bunga cengkih dan bungkus ramuan dengan kain jarang. 

2. Kentang dibelah dua. Kerat suhun epanjang 5 cm. 

3. Bersihkan ikan dan toskan. Rebus ikan dengan air dan masukkan ramuan yang telah dibungkus dengan kain itu. 

4. Apabila mendidih masukkan kentang, suhun, halia, halba dan garam. 

5. Apabila empuk masukkan asam gelugur. Mayang bawang merah dan bawang putih, kemudian digoreng. 

6. Apabila kuning masukkan bawang ke dalam periuk sup dengan minyaknya sekali. Kacau selama 3 minit. 
Sebelum dihidangkan masukkan daun saderi dan daun bawang.

Selamat mencuba  !! :)


Dah tengok resepi tu.. jom kita cuci mata plak tengok gambar periuk-periuk kaca / casserole yang boleh guna untuk memasak terus di atas api. 
Cantik dan berkualiti.. Made in France. Set-set periuk ni di kilangkan oleh ARC INTERNATIONAL.
Ada yang periuk warna putih suci...ada juga yang warna evergreen coklat perang jernih.. boleh pilih.
Yang istimewanya periuk-periuk ni, selain cantik..ia boleh guna untuk oven dan microwave. Dan yang paling istimewa, lepas siap memasak kita boleh terus hidangkan makanan tu terus guna periuk ini... Tak perlu salin-salin.. dah siap ada penutup. So lepas makan tak perlu lagi cari tudung saji bagai kan... Mudah moden!

Sempena nak hujung tahun ini, kami nak bagi harga istimewa untuk khas untuk pengunjung blog kami.. :) Janji ya dapatkan set ini dari kami... :) :)


 6 pcs VITRO WHITE CASSEROLE WITH COVER
- 1.5 L casserole with cover
- 2.5L casserole with cover
- 3.5L casserole with cover
Harga biasa RM 438.00

Sekarang harga istimewa HANYA RM 380 sahaja.
Penghantaran RM 25(SM)



 6 pcs VITRO AMBER CASSEROLE WITH COVER
- 1.5 L casserole with cover
- 2.5L casserole with cover
- 3.5L casserole with cover
Harga biasa RM 389.00

Sekarang harga istimewa HANYA RM 330 sahaja.
Penghantaran RM 25(SM)




 8 pcs AMBER CASSEROLE WITH COVER
- 1.0 L casserole with cover
- 1.5 L casserole with cover
- 2.0L casserole with cover
- 3.0L casserole with cover
Harga biasa RM 390.00

Sekarang harga istimewa HANYA RM 340 sahaja.
Penghantaran RM 25(SM)


Best kan..? :) memang sangat best masak menggunakan periuk kaca ni.. berkualiti dan harga memang mampu milik..berbaloi memiliki set ni..
Kalau nak jadikan sebagai hadiah pun sangat sesuai. Hadiah perkahwinan ke..hadiah hari ibu ke.. Kami akan bantu anda untuk menguruskan hadiah. 


Sebarang pertanyaan/ tempahan boleh terus hubungi kami ya. :)



WHATSAPP/CALL 017-720 3640
CALL/SMS 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)


PayPal Acceptance Mark

PROMOSI BORCAM CASSEROLE

MODE KUSUT DI DAPUR
******************************
>> Kadang-kadang pening nak hidang makanan seperti mee, nasi goreng dll.Nak yang terus lengkap ada penutup.
>> Kadang-kadang plak nak bekas makanan yg boleh terus masuk direct microwave dan oven.
>> Kadang-kadang plak..rasa nak wat baking-baking..  nak wat baked macaroni..lasagna.. kan.. garu2 kepala takde plak bekas nye.
>> Tak kan nak beli asing-asing..ekonomi..oh ekonomi..
Solutionnya..
Now sis boleh dapatkan BORCAM rectangular casserole ni. Macam-macam boleh guna. Saiznya 2.8 L.
Nak guna casserole jer pun leh.. nak guna penutup dia utk letak makanan pon boleh..sebab penutupnya pun dalam jugak..
NOW nak bagi SPECIAL offer untuk sis.
BELI 3 PERCUMA 1.



 Hanya RM 199 sahaja termasuk penghantaran (SM) untuk pakej menarik ini. (3+1)


 Yang ini pula BORCAM Square Casserole with cover. Saiz 2 L.
Hanya RM 165 sahaja termasuk penghantaran (SM) untuk pakej BELI 3 PERCUMA 1



Untuk tempahan dan pertanyaan terus Whatsapp/ sms/ call 017-7203640 

**PROMOSI TERHAD**

Tuesday, October 28, 2014

LASAGNA DENGAN PEMANGGANG AJAIB GENERATION 2

Jom kita share resepi lasagna yang simple dimple tapi memang menjilat jari.. :) Lagi mudah, cepat dan praktikal kita masak dengan menggunakan periuk ajaib Generation 2 ini. So..if sis kat rumah tu malas nak leceh-leceh preparekan oven... atau takde oven.. dont worry k...gunakan pemanggang ajaib gen-2 ini. Sangat-sangat membantu! :)

Ok..jom kita share resepi ni ya.. saya pun dapat dari blog masakan..tak ingat yang mana satu blognya.. 

Bahan-bahan untuk membuat lasagna simple :
Kulit pasta :

- celurkan dalam air mendidih yang telah diletak minyak dan garam.

Inti Daging :
Daging kisar sepaket
Olive oil
1/2 biji bawang besar
1 tin sos prego tradisional tomato
Sedikit capsicum dan lada besar - hijau, merah, kuning
1 tin cendawan butang
Serbuk oregano dan italian herbs
sedikit garam

Sos putih :
500 ml susu segar
1/3 drpd kotak cheddar cheese
2 sudu bsr tepung
2 sudu makan butter
Sedikit garam

Sediakan bahan inti daging. Tumis seperti biasa..macam buat sos spaghetti.

Sediakan sos putih. Cairkan butter, masukkan tepung. Kacau sebati dan masukkan susu dan keju, masak sehingga pekat.

Cara sediakan lasagna pula, disebabkan menggunakan pemannggang ajaib ini, tak perlu oleskan butter kerana pemanggang ini tidak melekat.

Lapisan bawah skali letak kulit pasta diikuti dengan inti daging, kemudian sos putih. Atas sos putih tabur la Mozarella Cheese. 

Ulang balik, kulit, inti, sos putih, mozarella. 

Terpulang kepada uols nak tinggi mana lasaqna tu.. tapi yang penting atas sekali ialah mozarella.

Sudah selesai proses tu, tutup pemanggang tu..kemudian bakar/ panggang kan di atas dapur gas seperti biasa dengan api yang agak sederhana kecil. 




Mudah dan cepat!
******************

√ nak masak lasagna tak perlu oven lagi. So ringkas! So praktikal!

√ sis yang masih tiada gajet dapur ini, MESTI dapatkan sekarang!

√ JIMAT dengan harga promosi!

Kalau biasa RM 168

KINI

Hanya RM 155 sahaja. 

Jangan tangguh! Terus order sekarang. 

Whatsapp 017-720 3640/pm inbox kami.

Penghantaran RM 12 shj utk semenanjung Msia.




Sis jangan tunggu-tunggu lagi..kalau masih belum ada pemanggang ajaib ini kat rumah, jom dapatkan secara online dari kami ya.. :) 
Sebab now kami ada buat promosi.. untuk pelbagai pilihan promosi lagi jom TENGOK SINI

Untuk tempahan, terus
 call/SMS/WHATSAPP 017-7203640
SMS/CALL: 010-7602010

PayPal Acceptance Mark

Sunday, October 26, 2014

SUP TULANG MERAH

:) Gempak tak tajuk posting kali ni.. :) saya pun nak tergelak..sebabnya saya ni bukan nya pandai masak pun... tapi sebab teringin sangat nak makan sup tulang merah ni...gigihkan dan kuat kan azam cuba buat.. hehehe.. kalau tak kena pergi seberang tambak la kalau nak makan sebab sup tulang merah ini memang popular di Singapura.

Google punya google banyak versi resepi sup tulang merah ni.. tapi saya pilih resepi dari satu blog ni.. nanti saya sharekan yer..

Resepinya dan cara-caranya:

Untuk buat sup:
- Tulang kambing / gear box. (Saya pakai tulang rusuk)
- Serai , halia dititik
- Sup buncut tulang
- Rebukan kesemua bahan-bahan tersebut bersama tulang tadi sehingga empuk.
- Asingkan tulang tadi dari sup..



Bahan untuk membuat tumisan merah:
- 7/8 ulas bawang merah.*
- 3 ulas bawang putih.*
- 2 batang serai.*
- 1 inci halia*
- cili kering secukup rasa. hehe.*
** semua bahan-bahan ini diblender halus. 

- tomato puree
- sos tomato
-kicap manis
- gula melaka
- kiub daging

Ada tambahan : 
- 2 sudu serbuk ketumbar.*
- 1 sudu kecil serbuk jintan manis*
- 1 sudu kecil serbuk jintan putih*
- sedikit serbuk lada hitam * (saya letak hujung sudu jer)
** semua bahan-bahan rempah ini dibancuh dengan air. dan ketepikan dulu.

> Kemudian , tumis bahan-bahan yang dikisar tadi hingga pecah minyak dan naik bau.
> Selepas itu, masukkan bancuhan rempah tadi.
> Kacau hingga masak dan garing.
> Lepas tu masukkan tomato puree sekucup rasa, kacau-kacau lagi..
> Masukkan sos tomato.. saya tak minat masam-masam sangat so masukkan sikit jer..
> Masukkan sikit kicap manis dan gula melaka serta kiub daging. 
> Kacau lagi hingga semua tu larut.
> Tambahkan air.







> Ok..dah siap tumisan merah ni.. sekarang masukkan daging yang kita dah rebus tadi..
> Kacau-kacau.. lepas itu masukkan kuah sup. 
> Masukkan kentang dan carrot.
> Biarkan hingga mendidih.



> Kemudian, masukkan pewarna merah. Jangan masukkan pewarna sirap tau.. nanti ada bau rose. Yekk macam makan bedak pulak. Make sure pakai pewarna makanan / org johor panggil inci. 
> Masukkanlah garam, gula secukup rasa uols.. 



> Akhir sekali masukkan telur yang telah dipukul. Kacau sekejap. Dan tutup api. Done!!



Kalau saya..suka makan dengan roti.. Cicah dengan roti memang best! 
Kena perbaiki lagi..sebab this is my first try.. :) hehehe.

Untuk resepi lengkap, uols boleh jengah kat website:
wwwdotazlitamasammanisdotcom

Selamat mencuba!!!

Tuesday, October 21, 2014

GLANCE TEA SET 20 PCS LENGKAP DENGAN PIRING KUIH

Sis..!! Tea set lengkap dengan piring kuih. Selalu kita ada set cawan jer kan.. bila nak hidang kuih, kita pakai pula pinggan corak lain..dah campur-campur.. kalau pakai yang sedondon corak designnya kan cantik.. :) 
Betul ke betul..??

Ok sempena Holiday Deepavali ni, kami ada buat offer untuk tea set. Yang mana set ni lengkap dengan piring kuih dari corak yang sama. Tea set ni dari brand Glance. Materialnya porcelain. 

Ini kandungan setnya:

√ 1 biji teko + 1 penutup
√ 6 biji cawan + 6 biji piring
√ 6 biji piring kuih

Ada 3 warna dan corak. Boleh pilih..sementara ini masih ada stock lagi. Kena cepat-cepat tempah kalau sis dah berkenan. 

Nak dijadikan hadiah untuk perkahwinan pun boleh..sesuai sangat. Hadiah online? Ya, kami boleh tolong hantarkan kalau sis tak sempat nak ke majlis kenduri tu. kan... :)



Bunga Hijau 


 Bunga Biru


 Bunga Tulip




Hanya RM 129/set sahaja termasuk penghantaran (SM ).

Terus whatsapp/call  017-7203640
Call / SMS 010-7602010


PayPal Acceptance Mark

Monday, October 20, 2014

BAKING SODA vs BAKING POWDER

:) :) rasa nak tergelak pun ada juga bila saya tulis posting tentang dua jenis ramuan/ bahan utama dalam aktiviti membuat kek/ roti.. 

Sebabnya..saya adalah seorang yang memang "kaki bangku" / "tangan bangku" buat kek/ roti/ biskut dan seangkatan dengannya.. Jadi nak di jadikan cerita, semasa Filem " Mamak Cupcake " sedang hangat dipromosikan di TV, anak saya yang sulong pun beria sangat suruh saya buat cupcake. Hari-hari dia suruh, bercakap di tepi telinga ni..ulang-ulang. Saya pun beli sahaja di La Bohame Jusco . Tapi beli muffin la..lebih kurang   la kan... :)

Tapi anak nak jugak suruh mama dia ini buat cupcake..ni semua pengaruh TV la ni.. :) 
Ok demi anak..saya gagahkan jugak la tanya mr.Google resepi cupcake atau muffin. Dah dapat resepi, saya pun beli lah barang-barangnya...

Dipendekkan cerita...aktiviti baking membaking tu berakhir dengan kekecewaan.. sebabnya cupcake / muffin saya buat tu langsung tak jadi.. langsung tak naik. :( :( :( 

Kiranya adunan saya buat tu memang tak menjadi..so terpaksalah buang. Anak merajuk la.. hahaha Mama dia memang fail baking membaking walaupun kerjanya jual pinggan mangkuk.

Saya pelik..saya memang tak faham tentang bahan-bahan kek ni.. suami kata maybe salah letak serbuk penaik. Rasanya semua letak dah... :) 

Saya studi jugak la function serbuk baking powder dan soda bikarbonat.. Nak tau apa fungsi benda-benda ini.. So dari mr.Google saya dapat simpulkan yang..... 

Baking Powder
 Merupakan agen penaik yang mengandungi soda bikarbonat dan bahan berasid cream of tartar dalam kandungannya. Bertindak membebaskan gas karbon dioksida dalam adunan untuk menaikkan & mengembangkan adunan semasa dibakar. Biasa di gunakan untuk membuat pancake, kek & muffin.


Baking soda (soda bicarbonate)
- Merupakan agen penaik tulen soda bikarbonat. Juga bertindak membebaskan gas karbon dioksida semasa proses pembakaran. Bezanya dengan baking powder ialah, soda bertindak merata & menyebarkan adunan, sementara baking powder bertindak menaikkan. Ada sesetengah resepi yang memerlukan penggunaan kedua2 agen penaik ini untuk mendapatkan tekstur kek yang tinggi & rata.

Orait...macam dah jelas sikitlah.. :) khas untuk siapa-siapa yang macam saya.. tak pandai membaking. ;) semoga perkongsian ini memberi info kepada uols..


*sumber Google*
*my baking workshop*

Saturday, October 18, 2014

PROMOSI PEMANGGANG AJAIB SEMPENA DEEPAVALI

Promosi Koleksi Pemanggang Ajaib sempena perayaan Deepavali.

Khas untuk yang masih belum ada siri koleksi pemanggang ajaib, jom dapatkan sekarang dengan harga promosi Deepavali.

Promosi berlangsung 19/10/14-2/11/14


  PAN AJAIB 
Harga asal: RM 214.00
- Diskaun 30% : RM 149.80
 KINI RM 135 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) &
 RM 40 (SS)


  PEMANGGANG AJAIB GEN-1
Harga asal: RM 129
 KINI RM 116 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


 PERIUK AJAIB GEN-2
Harga asal: RM 240.00
- Diskaun 30% : RM 168.00
 KINI RM 155 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)


 PERIUK GORENG AJAIB GEN-3
Harga asal: RM 339.00
- Diskaun 30% : RM 237.30
KINI RM 215 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) & RM 40 (SS)




WAFFLE AJAIB
Harga asal: RM 198.00
- Diskaun 30% : RM 138.60
KINI RM 125 Sahaja

Penghantaran RM  12 (SM) &; RM 40 (SS)


Dapatkan harga extra BONUS DISKAUN ini 2/11/14 ini

Terus call 010-760 2010 
SMS 010-760 2010
WHATSAPP 017-720 3640




PayPal Acceptance Mark

Thursday, October 16, 2014

PERIUK KUKUS GLANCE 34 CM DENGAN PENUTUP KACA

Khas untuk sis yang nak cari periuk kukus saiz sedang-sedang jer.. kami boleh bantu sis k.. 
Mana lah tau kan..tetiba angin rajin nak buat kek kukus coklat ke.. kuih talam ke...kan.. :) so bila dah ada periuk kukus kat rumah senanglah kerja kan...

Jom kita tengok gambar periuk kukus ni k..





Glance 34cm 2 Layer Steamer 

√ saiz 34cm
√ ada 2 lapisan tempat kukus
√ penutup kaca tembus pandang

Kini hanya RM 199 sahaja termasuk penghantaran (SM).

Terus PM inbox utk tempahan / whatsapp 017-7203640

ok.. :) Alhamdulillah kita ada testimoni gambar kiriman puan.customer yang sudah memiliki dan menggunakan periuk kukus ni.. Beliau juga seorang pengusaha kek kukus.. Sangat berpuas hati menggunakannya. 




Tuesday, October 14, 2014

COFFEE SET 7 PCS ROYAL GARDEN DARI THE PRESTIGE COLLECTION


Coffee Set 
************

Royal Garden 7pcs Coffee Set dari The Prestige Collection

Khas untuk peminat gaya english klasik.

Dibuka untuk tempahan. (Limited stock)

Jom kita tengok closed up untuk coffee set ini. Gojes and cantik kan... :) so sweet.. 

Minum coffee gaya retro klasik english... :) :)





Hanya RM 230 sahaja per set termasuk penghantaran.




Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami ya. :)


WHATSAPP/CALL 017-720 3640
CALL/SMS 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)

PayPal Acceptance Mark

Sunday, October 12, 2014

MIKASA CRYSTAL 2 TIER SERVER






Mikasa 2 tier server
Made in Germany

Normal price RM 240. 
Now only RM 199. 

Penghantaran RM 20 (SM)

First come first serve. Only one set available. Limited edition.

Whatsapp/Call: 017-720 3640

call / sms : 010-760 2010

Saturday, October 11, 2014

CORELLE NAK LELONG!! ABESKAN TERUS!!

haaaii.. :)

kami ada lagi 3 set Corelle Dinner set 16 pcs untuk design square dan round.
Ni nak bagi clear betul-betul clear ni.. Bagi harga giler-giler..harga kos xde untung nih.. :) nak kosongkan rak masuk produk baru.

Jom la rebut set ni..set ni set baru dari kotak. Bukan second hand tau....

Ada 3 design. :
- 16pcs Square Simple Lines Dinner set
- 16pcs Square Pretty Pink Dinner set
- 16pcs Round Provincial Blue Dinner set




 16pcs Square Simple Lines Dinner set
Harga hilang akal untuk uols
hanya RM 330 sahaja per set.

** hanya tinggal satu set sahaja.
**penghantaran RM 25 (SM)
SOLD OUT


16pcs Square Simple Lines Dinner set
Harga hilang akal untuk uols
hanya RM 330 sahaja per set.

** hanya tinggal satu set sahaja.
**penghantaran RM 25 (SM)
SOLD OUT

16pcs Round Provincial Blue Dinner set
Harga hilang akal untuk uols
hanya RM 230 sahaja per set.

** hanya tinggal satu set sahaja.
**penghantaran RM 25 (SM)
SOLD OUT



So kalau sis ada berminat dengan mana-mana set, boleh la terus hubungi kami ya.. :) sebab semua set ini ada satu set jer setiap design.. memang nak bagi clear. Harga takde untung ni bagi uols.. 
Untuk yang disekitar JB, boleh la self pikckup.. terus jer call or whatsapp saya k.. :)

Whatsapp call 017-7203640 (diana)
call/sms 010-7602010

Monday, September 29, 2014

QUEEN ANNE SILVER PLATED TABLEWARE MADE IN ENGLAND

Salam sayang semua... :) :) 

Siapa sis-sis kat sini yang memang kaki pinggan mangkuk tegar? memang hardcore pasal tableware? mesti tau kan jenama tableware dari England ni... QUEEN ANNE. 
Wow kan...kalau kita datang rumah orang, hidangan menggunakan set dari QUEEN ANNE, mesti hati macam berbisik-bisik kan... "lawanya....memang klass la set ni..." 
Bak kata orang dulu-dulu alah membeli menang memakai.

Untuk yang masih belum kenal QUEEN ANNE, ia adalah jenama perkakas hidangan jenis "silver plated" yang disadur. Ia dihasilkan dari pertukangan berkemahiran tinggi dengan rekabentuk dan idea tradisional moden yang sesuai digunakan untuk semua majlis keramaian. Untuk uols yang memang minat/ hobi kumpul perkakas pinggan mangkuk, siri koleksi QUEEN ANNE ini boleh dijadikan sebahagian daripada koleksi peribadi anda.

Ada yang risau tentang cara penjagaan peralatan-peralatan jenis seperti ini. (silver plated with lacquer coating). Perkakasan seperti ini memang agak rumit soal penjagaannya. Kami berikan tips untuk anda k..
Pastikan selepas menggunakan semua produk QUEEN ANNE, anda cuci dan keringkan dengan segera. Jangan biarkan ia basah. Kemudian simpan rapi dengan membungkusnya menggunakan kertas putih, dan masukkan ke dalam kotak semula. Uols MESTI ELAKKAN barangan QUEEN ANNE ni terdedah kepada udara, kelembapan dan habuk. Dengan mengamalkan tips ini produk QUEEN ANNE akan tahan sinaran kilaunnya. :)

Andai kata barangan QUEEN ANNE anda, atau koleksi barangan silver plated anda kusam, anda boleh gunakan AUTOSOL utk menggilapnya semula. Haaa nak AUTOSOL kami ada jual.. :)

Orait.. sempena pengenalan QUEEN ANNE di Hamliana Kitchenware, kami akan beri diskaun khas untuk anda!! Cepat-cepat cuci mata dan terus buat tempahan ya..! :) 
Kami bantu anda untuk dapatkan koleksi QUEEN ANNE idaman hati secara online ke seluruh Malaysia.









 QUEEN ANNE 4 DIVISION ROUND PARTY SET
Ukuran mangkuk : Diameter 9cm
Harga biasa RM 262.00

Harga PROMOSI hanya RM 235.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE 3 DIVISION ROUND PARTY SET
Ukuran mangkuk : Diameter 9cm
Harga biasa RM 198.00

Harga PROMOSI hanya RM 178.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE 3 DIVISION OBLONG PARTY SET
Ukuran mangkuk : Panjang 12cm , lebar 8cm
Harga biasa RM 218.00

Harga PROMOSI hanya RM 198.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


QUEEN ANNE 4 DIVISION OBLONG PARTY SET
Ukuran mangkuk : Panjang 12cm , lebar 8cm
Harga biasa RM 282.00

Harga PROMOSI hanya RM 255.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE  OBLONG CASSEROLE WITH  2 WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 28cm , lebar 18cm , tinggi 5cm
2.5L
Harga biasa RM 299.00

Harga PROMOSI hanya RM 269.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE  OBLONG CASSEROLE WITHOUT WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 28cm , lebar 18cm , tinggi 5cm 
2.5L
Harga biasa RM 244.00

Harga PROMOSI hanya RM 220.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)

 QUEEN ANNE  OBLONG CASSEROLE WITHOUT WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 23cm , lebar 14cm , tinggi 7cm
2.2L
Harga biasa RM 238.00

Harga PROMOSI hanya RM 215.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)

 QUEEN ANNE  DOUBLE OBLONG CASSEROLE WITH WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 23cm , lebar 14cm , tinggi 5cm
1.6L x 2 pcs
Harga biasa RM 398.00

Harga PROMOSI hanya RM 360.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)


  QUEEN ANNE  DOUBLE OBLONG CASSEROLE WITHOUT WARMER
Ukuran mangkuk : Panjang 23cm , lebar 14cm , tinggi 5cm
2.2L x 2 pcs
Harga biasa RM 368.00

Harga PROMOSI hanya RM 335.00 sahaja.
Penghantaran RM 15 (SM)



  QUEEN ANNE  ROUND TRAY WITH HANDLE
Ukuran Diameter 28cm
Harga biasa RM 175.00

Harga PROMOSI hanya RM 158.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)

 QUEEN ANNE  OVAL FOOTED TRAY WITH HANDLE
Ukuran End-End 39cm
Harga biasa RM 249.00

Harga PROMOSI hanya RM 225.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)

 QUEEN ANNE  OBLONG FOOTED TRAY WITH HANDLE
Ukuran Panjang 40cm x Lebar 28cm
Harga biasa RM 256.00

Harga PROMOSI hanya RM 230.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)



QUEEN ANNE  OVAL TRAY WITH HANDLE
Ukuran End-End 39cm
Harga biasa RM 239.00

Harga PROMOSI hanya RM 215.00 sahaja.
Penghantaran RM 12 (SM)


Untuk semua koleksi QUEEN ANNE yang kami tawarkan ini ada yang ready stock dan ada juga yang pre-order. Jika barangan yang anda mahu tiada ready stock, maka perlu di order dahulu. Tempahan untuk pre-order biasanya 7 hingga 14 hari sahaja. 

Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami ya. :)

WHATSAPP/CALL 017-720 3640
CALL/SMS 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)

PayPal Acceptance Mark