Tuesday, March 25, 2014

BEKAS KUIH RAYA BERMUTU TINGGI_2014

Raya lambat lagi....tapi dah keluarkan posting balang kuih raya ni. Bukan apa..ramai tu yang tanya..ramai yang mencari.So kami di sini ihklas nak bantu anda k.. Yang pastinya balang-balang kuih raya ini bermutu tinggi, kedap udara. Biskut raya / kerepek tak mudah lemau. Alhamdulillah..dari komen-komen customer yang lepas-lepas, mereka semua berpuas hati dengan kualitinya. Kata orang kan..alah membeli menang memakai...

Khas untuk mereka yang mecari-cari bekas kuih raya / balang kuih raya bermutu tinggi, kedap udara dan corak design yang cantik. Kami cadangkan anda pilih bekas kuih raya dari jenama AKOPAL REGAL dan juga LUMINARC serta jenama akojaya.

Orang cakap..alah membeli, menang memakai. Anda pasti puas hati... Jom la cuci-cuci mata dulu. Kami akan bantu anda untuk dapatkan set-set bekas kuih raya pilihan hati hanya secara online. Yang penting jangan buat tempahan lasstttt minute dah dekat nak raya. Bukan ape..nanti stock habis..or tak sempat nak delivery sebelum raya. Sebab pengalaman tahun lepas memang hott sangat bekas kuih raya ini. So untuk pastikan semua dapat beraya dengan bekas kuih raya idaman kalbu, make sure kena tempah awal k... 

Pre-order sudah di buka dengan deposit minumum RM 100 sahaja.

Hanya di Hamliana Kitchenware / PingganMangkukOnlineHamliana pakar pinggan mangkuk online anda. :)

Boleh terus PM sini / sms-call 010-7602010 / wasap 017-7203640

Ok jom kita cuci mata dulu k...

Pssst... jika anda dari Sabah / Sarawak, berminat untuk dapatkan bekas kuih raya ni..jangan segan-segan untuk hubungi kami, dan kami akan quot cas penghantaran untuk anda k... :) 



AKOPAL REGAL ROYAL GARDEN 
(WHPPN038)
6PCS JAR WITH RACK
RM 155 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)


  AKOPAL REGAL CANARY CLASSIC 
(WHPPN008)
7PCS JAR WITH RACK
RM 195 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)


AKOPAL ROSE SPLENDOUR
(WHPPN003)
6 PCS JAR WITH RACK
RM 160 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)

AKOPAL GOLD LEAVES
(WHPPN003)
6 PCS JAR WITH RACK
RM 160 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)


AKOPAL GREEN FAUNA
(WHPPN033)
6 PCS JAR WITH RACK
RM 160 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)


KOD: SHPPN 028
6 PCS AIR TIGHT GLASS JAR WITH CERAMIC LID
SIZE 750ML
HANYA RM 69 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)



GLASS JAR WITH METAL CASING
====================
Boleh dibeli secara berasingan dengan min pembelian 6 pcs (boleh campur size)

A: SHPPN045 
1PC JAR WITH METAL CASING (1800 ML)
RM 20

B: SHPPN046
1PC GLASS JAR WITH METAL CASING (1500ML)
RM 19

C: SHPPN047
1PC GLASS JAR WITH METAL CASING (1000ML)
RM 16

D: SHPPN048
1PC GLASS JAR WITH ,ETAL CASING (800ML)
RM 13

**BELI 6 PCS BOLEH CAMPUR-CAMPUR SAIZ**
PENGHANTARAN HANYA RM 18 (SM) /SET 6PCS

LUMINARC STORIT JAR 
 AIR TIGHT
 SIZE 1.1L
1 SET 6 PCS ONLY RM 117 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)



B: SLUKN022 
LUMINARC DEEPER KEEP N BOX SQUARE
SIZE 0.75 L
HANYA RM 25 / PC 

C: SLUKN023
1PC DEEPER KEEP N BOX ROUND
SIZE 0.85L
HANYA RM 28 /PC

**PENGHANTARAN RM 12 UTK 1-2 BIJI DAN
RM15 UTK 6 BIJI**



D : SLUPN041
LUMINARC 6 PCS BLUE GLASS JAR WITH LID
SIZE 0.75 L
HANYA RM 94 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)
E: SLUPN045
LUMINARC 6 PCS PINK GLASS JAR WITH LID
SIZE 0.75 L
HANYA RM 94 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN (SM)


GLASS JAR
TERDAPAT 3 SIZE YANG BERASINGAN.
BOLEH BELI SECARA BERASINGAN CAMPUR-CAMPUR SAIZ.
MIN PEMBELIAN 6 PC/ SET


A: SHPPN041
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID (1000ML)
RM 12 / PC

B: SHPPN042
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID (750ML)
RM 10 /PC

C: SHPPN044
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS TEEL LID (450 ML)
RM 6 /PC

PENGHANTARAN HANYA RM 15 (SM) UTK 6PCS/SET




VERTICAL LINE GLASS JAR
TERDAPAT 4 SIZE YANG BERASINGAN.
BOLEH BELI SECARA BERASINGAN CAMPUR-CAMPUR SAIZ.
MIN PEMBELIAN 6 PC/ SET

E: SHPPN008A
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID (2300ML)
RM 17 / PC

F: SHPPN009
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID (1950ML)
RM 15 /PC

G: SHPPN010
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS TEEL LID (1250 ML)
RM 12 /PC


H: SHPPN011
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS TEEL LID (900 ML)
RM 9 /PC

PENGHANTARAN HANYA RM 15 (SM) UTK 6PCS/SET

SET 3 PC VERTICAL LINE GLASS JAR (SHPPN012)
3 PCS GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID
SIZE (900mL , 1250mL, 1950mL)
RM 34 / SET & PENGHANTARAN RM 15 (SM)


ROUND LINE GLASS JAR
TERDAPAT 4 SIZE YANG BERASINGAN.
BOLEH BELI SECARA BERASINGAN CAMPUR-CAMPUR SAIZ.
MIN PEMBELIAN 6 PC/ SET


D: SHPPN032
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID (2200ML)
RM 17 / PC

E: SHPPN033
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID (1800ML)
RM 15 /PC

F: SHPPN034
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS TEEL LID (1300 ML)
RM 13 /PC


G: SHPPN035
1 PC GLASS JAR WITH STAINLESS TEEL LID (1000 ML)
RM 12 /PC

PENGHANTARAN HANYA RM 15 (SM) UTK 6PCS/SET

SET 3 PC ROUND LINE GLASS JAR (SHPPN036)
3 PCS GLASS JAR WITH STAINLESS STEEL LID
SIZE (100mL , 1300mL, 1800mL)
RM 36 / SET & PENGHANTARAN RM 15 (SM)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So puan-puan semua... :) jika anda tercari-cari bekas kuih raya yang bermutu tinggi. Mahukan yang terbaik untuk hidangkan kuih raya kepada tetamu, anda boleh terus hubungi kami ya..

Pre-order sudah di buka dengan deposit minumum RM 100 sahaja.

Hanya di PingganMangkukOnline Hamliana pakar pinggan mangkuk online anda. 

Boleh terus PM inbox / sms 010-7602010 / wasap 017-7203640

Sunday, March 9, 2014

18 PCS LUMINARC SERVE AND STORE BOWL STACKABLE

18pcs Luminarc Serve & Store bowl set
----------------------------------------------

> Stackable
> 6 pcs bowl 14cm + 6 pcs Melon plastic cover
> 1 pc bowl 17cm + 1pc Anis plastic cover
> 1 pc bowl 20cm + 1 pc Berry plastic cover
> 1 pc bowl 23cm + 1 pc Framboise plastic cover
> High quality tempered glass

Nak buat apa plak mangkuk-mangkuk gini?? Hehehe ada yang tanya.. macam-macam boleh wat.. maybe boleh buat mangkuk makan bubur ke, yang besar leh wat mangkuk nasi tambah.. err macam-macam la.. hehehe :) Kalau nak jadikan hadiah pon boleh...sesuai sangat.kan...

Jom kita cuci mata tengok mangkuk-mangkuk ni.. 
Kesimpulannya set ni ada 4 jenis mangkuk yang saiznya berbeza.. Besar, Sedang, Kecil dan Paling Kecil. :)





Hanya RM 125 sahaja per set termasuk penghantaran (SM).

SMS 010-7602010 / whatsapp 017-7203640 /

Tuesday, March 4, 2014

LUMINARC ESSENCE LAVENDER 33 PCS DINNER SET_2014

Ladies..!!  Suka tak?
Terbaru dari Luminarc khas untuk anda yang suka kan purple, lavender.

Luminarc Essence Lavender Dinner Set 33pc. Hidangan untuk 6 orang lengkap dengan set minuman.

Dibuka untuk tempahan dengan deposit serendah RM 100 sahaja.

Kini hanya RM 585 sahaja termasuk penghantaran (SM). Tempah sekarang untuk gaya hidangan yang baru dan segar. 

Psttt..raya dengan dinner set baru. :)

Untuk sebarang pertanyaan jom terus >>PM SINI <<  / SMS /CALL : 010-7602010 /WHATSAPP : 017-7203640


Luminarc Essence Lavender 33pcs Dinner set

Kandungan set:

6 pcs Dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc tea pot + 1 pc cover

LUMINARC EVOLUTION 13 PCS TEA SET_2014

Luminarc Evolution Tea Set khas untuk anda yang simple dan meminati warna putih.

> Luminarc Evolution Tea Set 13pcs
> 6 pcs cup , 6 pcs saucer & 1 pc tea pot

Hanya RM 165 sahaja termasuk penghantaran (SM) & RM 220 (SS) 

SMS 010-7602010 / WHATSAPP 017-7203640 / Untuk yang ada FB boleh  PM SINI :)

Ok.. jom tengok closed up kesucian Evolution Tea Set ini.. :) 




Thursday, February 20, 2014

SET GELAS KACA YANG GOJES

Khas untuk yang sedang mencari-cari set gelas baru jom lah usha-usha cuci mata kat sini..InshaaAllah kami akan cuba bantu uols untuk dapatkan set-set gelas sebagai pelengkap hidangan di rumah..Untuk yang tersayang atau untuk tetamu yang berkunjung. Nak cari alas gelas / coaster pun ada.. beli sekali padankan dengan gelas yang bersesuaian di rumah, memang gojes. :)



 Juice Glasses 295ml 6pcs/set
Item code: G-13210
Material Kaca
Hanya RM 68 sahaja per set termasuk penghantaran (SM)


 Juice Glasses 170ml 6pcs/set
Item code: G-11206
Material Kaca
Hanya RM 68 sahaja per set termasuk penghantaran (SM)

Passion Water Goblet 375ml 6pcs/set
Item code: G-82123
Material Kaca
Hanya RM 56 sahaja per set termasuk penghantaran (SM)


Passion Water Goblet 375ml 6pcs/set
Item code: G-82123
Material Kaca
Hanya RM 56 sahaja per set termasuk penghantaran (SM)


Juice Tumbler Set 250ml 6pcs/set (*tak termasuk alas gelas)
Item code: G-18707
Material Kaca
Hanya RM 40 sahaja per set termasuk penghantaran (SM)


Luminarc Horizon Tumbler 300ml 6pcs/set
Item code: G-010 
Material Kaca
Hanya RM 54 sahaja per set termasuk penghantaran (SM)


 Luminarc Salto Pink Glass 350ml 6pcs/set
Item code: G-370 
Material Kaca
Hanya RM 57 sahaja per set termasuk penghantaran (SM)

 
 Alas Gelas (Coaster) 6pcs/set
Item code: G-
Material Kaca
Hanya RM 9.90 sahaja per set TIDAK termasuk penghantaran (SM)


Tuesday, February 18, 2014

PREMIUM DOORGIFT KHAS UNTUK MAJLIS NAMPAK MEWAH ATAU UNTUK HADIAH KORPORAT

Salam sayang...sihat ke semua...? Sekarang ini musim kemarau..kena minum banyak air. Kalau tak nanti dehidrated especially mereka yang selalu kerja kat luar tu..kena drive panas-panas camni... adus kalau saya tu terus migrain. :)

Ok kali ini kami di Hamliana Kitchenware / PingganMangkukOnlineHamliana ingin membantu mereka yang memang sedang mencari doorgift premium yang exclusive. Doorgift / cenderahati ini amat sesuai untuk dijadikan hadiah kepada para tetamu anda yang tergolong dari golongan VIP /VVIP. Atau mungkin, jika anda mampu, tak salah untuk anda berikan yang terbaik kepada para tetamu anda. Pastinya ia akan mendatangkan kepuasan di hati dan meninggalkan ingatan abadi kepada para tetamu.

Khas untuk mereka yang berada di Brunei, cenderahati jenis ini amat sesuai untuk tetamu anda dalam majlis "berbedak" dan sebagainya. Jika sebelum ini ada pelanggan dari Brunei yang mendapatkan bekalan Jug dari kami sebagai doorgift, anda mungkin boleh pilih yang lain. Alah membeli menang memakai orang cakap kan.. :) kepuasan yang diperolehi pasti sukar digambarkan. 

Kami sedang menjalankan PROMOSI PAKEJ KENDURI dengan diskaun 20% - 50% dan Pakej Percuma Penghantaran .(**terma dan syarat). Harap kami dapat membantu, memudahkan anda untuk mendapatkan doorgift secara online. Tanpa anda perlu susah-susah keluar mencari doorgift. Biar kami uruskannya untuk anda. 

Ok jom kita tengok cuci mata tengok Premium Doorgift yang kami sediakan untuk anda..Setiap doorgift didatangkan dengan kotak hadiah yang sangat menarik.


 Diamond Round Bowl 
(Item code: P-41735)
Rebut promosi doorgift.
Harga asal : RM 19.80
Diskaun 50% kini hanya RM 9.90 sahaja per set.


 Diamond Square Bowl 
(Item code: P-46903)
Rebut promosi doorgift.
Harga asal : RM 19.80
Diskaun 50% kini hanya RM 9.90 sahaja per set.


Premium Golden Mug 280ml
(Item code: P-39119)
>> Saiz mug 280mL
Rebut promosi doorgift.
Harga asal : RM 12.40
Diskaun 20% kini hanya RM 9.90 sahaja per set.


Orange Daisy Mug with cover
(Item code: P-95101)
>> Saiz mug 300mL
Rebut promosi doorgift.
Harga asal : RM 8.60
Diskaun 20% kini hanya RM 6.90 sahaja per set.




 Set Labu Clear 
(Item code:P-11853)
>> Sangat sesuai dijadikan hadiah / doorgift majlis.
>> Boleh digunakan untuk meletakkan air dan disertakan dengan dua biji gelas.
>> Didatangkan dengan kotak.
Rebut promosi doorgift.
Harga asal : RM 19.90
Diskaun 50% kini hanya RM 9.95 sahaja per set.


Diamond Candy Canister with cover (diameter 16cm)
(Item code: P-32612)
>> Sangat sesuai dijadikan hadiah sambutan majlis di sesuatu organisasi, hadiah perseorangan, bekas untuk meletak buahan-buahan/ puding dan sebagainya.
>> Sesuai untuk majlis perkahwinan orang melayu Brunei .
>> Didatangkan dengan kotak pembungkusan.
Rebut promosi doorgift.
Harga asal : RM 39.80
Diskaun 50% kini hanya RM 19.90 sahaja per set.


Premium bowl with lid
(Item code: P-05082)
>> Sangat sesuai dijadikan hadiah / doorgift majlis.
>> Didatangkan dengan kotak hadiah yang menarik
Rebut promosi doorgift.
Harga asal : RM 11.80
Diskaun 50% kini hanya RM 5.90 sahaja per set.


Ok ini antara koleksi Premium Doorgift yang kami boleh sediakan untuk anda. Ianya tidak terhad unutk kegunaan majlis perkahwinan, malah ianya juga amat sesuai untuk dijadikan cenderahati majlis-majlis korporat. 

Untuk yang sudi berurusan dengan kami, anda boleh hubungi kami seperti berikut:

Hamliana Kitchenware, ( PingganMangkukOnlineHamliana )
30 JLN SUSUR IDAMAN,
TMN NUSA IDAMAN,
79100 NUSAJAYA,
JOHOR.

Email: sales@pingganmangkukonline.com
Tel : 010-7602010

Sunday, February 16, 2014

BAKEWARE PAN SET

Ladies..!
Combo set non-stick bakeware pan. 

>> 1pc Mini Loaf Pan 3" x 5"
>> 1pc 8"x4" Medium Loaf Pan
>> 1pc 9" Square Cake Pan
>> 1pc 22cm Spring Form with tube






Jom bereksperimen di dapur dengan combo set bakeware pan RM 85 sahaja termasuk penghantaran (SM).

Tak payah susah-susah nak keluar rumah tau..kami bantu anda k.

SMS 010-7602010 / WHATSAPP 017-7203640 / atau uols leh PM kat sini k.. :)

Wednesday, February 12, 2014

RECTANGULAR LOAF CASSEROLE 1.8L - BAKING GUNA CASSEROLE

Salam sayang.. rasenya lame sangat dah tak update blog ni.... blog ni masih aktif lagi... :)
Uols yang mungkin tengah tercari-cari casserole jenis loaf rectangular ni, kami boleh bantu anda untuk dapatkannya secara online.
Loaf casserole ni saiz nya 1.8L . Boleh digunakan utk oven dan microwave. So boleh la if nak guna untuk baking-baking kan...Nak wat bingka roti ke... kan... :)


Orait jom kita cuci mata...yang bestnya BELI 5, PERCUMA 1 . amacam...? :)










jom kite tengok dimension casserole ni.
Panjang : 22.5 cm
Lebar : 12.5 cm
Tinggi : 7.5 cm

Ok..harganya hanya RM 19.90 sahaja per pc. 
Penghantaran if beli 1 RM 12 (SM).
If uols beli banyak nanti boleh kurang lagi kat penghantaran tu..
Jangan lepaskan promosi beli 5, PERCUMA 1 ni k...

Untuk 5 pcs PERCUMA 1, 
Total hanya RM 119.50  sahaja termasuk penghantaran (SM).


Untuk pembelian / sebarang pertanyaan boleh terus SMS /CALL 010-7602010 / WHATSAPP 017-7203640 
Atau yang berFB tu jom terus PM kat INBOX INI k... :)

Monday, January 20, 2014

ZEVRO CEREAL DISPENCER..MAMA OVER EXCITED DARI ANAK.

Korang ada masalah nak simpan cereal tak..cereal penuh merata-rata dalam bekas. haha tu saya lah tu..kat bekas sana ada, sini ada..bile dah lame2 lupa plak simpan kat situ..tau2 jer dah lemau...Masa gi bercuti kat desaru dulu..tengok cereal dispencer kat hotel tu masa breakfast, macam comel jer..macam cantik jer..macam modern jer..hehehhe.. dalam hati, ni kalau dapat 1 ni best ni..my anak bujang tu mesti suka. Semangat ni..nak hadiahkan anak kononnya...hahaha..suami cakap sebenarnya saya yang lebih excited. Beli koko krunch yang kotak besor tu..terus tuang.. perghhh cantik-cantik.. puas hati.. :)
senang nak manage..anak bujang saya pon suke..so sekarang semangat la skit nak bangun pagi gi sekolah..ada pemangkin kan..
selain tu..kemas dan saya dah tak perlu lagi nak sepah2 simpan merata-rata..

If mommies lain ni ada yang teringin nak dapatkan cereal dispenser camni...jenama Zevro, saiz canisternyer 500 gram.. kira-kira 1 kotak besar koko krunch. InshaaAllah kami akan cuba bantu uols dapatkannya.. :)

Sekarang kami buka pre-order Batch 1 (20-1-14 hingga 3-2-14), jika ada yang berminat boleh terus tempah k... :)

ok jom kite cuci mata tengok rupanya camne.. :) ada 2 jenis warna tau..merah dan hitam.

 Zevro Indispensable Dispenser

  Zevro Indispensable Dispenser


haa..ni saya dah letak penuh koko krunch. muat 1 kotak besar koko krunch
amacam..best kan... :)




Terdapat dalam 2 jenis warna, merah (GAT103) dan hitam (GAT100). 
>> Sesuai untuk pelbagai jenis makanan kering. (cereal, kacang dan lain2) 
>> Direka untuk kesegaran makanan hingga 45 hari. (tapi kalau 500 gram kokocrunch tu tak sampai 4 hari dah habis kan.. )
>> Ideal for parents. 
>> Canister size 500 gram cereal. (1 kotak besar koko krunch)
>> material plastic.

Hanya RM 169 (SM) & RM 189(SS) termasuk penghantaran.
Dibuka untuk pre-order (Batch 1 : 20/1/14 - 3/2/14)
Tempahan dengan deposit RM 100 sahaja.

Jom mommies..anak-anak mesti suka.Mommy gembira. Dapur kemas dan modern gitu.. 


ok mommies..if ada yang berkenan..dan sudi nak membuat tempahan, jangan segan-segan hubungi kami k..

SMS/CALL : 010-7602010
WHATSAPP : 017-7203640
Email: pingganmangkukonline@gmail.com

Sunday, January 19, 2014

TEFAL UTENSILS A.K.A SENDUK, SUDIP TEFAL (NON-STICK)

Saya percaya ramai yang jadi tefal lover kan.... :) dah lengkap belum tefal uols dengan basic kitchen utensil..? seperti senduk or sudip..ala yang kite selalu guna untuk memasak..
If uols masih tak lengkap lagi..jom la kami bantu..tak payah nak kuar rumah, bazir kan masa semata-mata nak cari senduk tefal kan....kami boleh bantu uols dapatkan secara online. :) amacam sudi tak untuk dibantu...? ;)
Set tefal utensil ini khas untuk uols yang menggunakan non-stick cookware set especially yang dari jenama tefal..alah membeli menang memakai kan....
Set ini ade 4 jenis utensils, ada sudip panjang, sudip pendek. sudip untuk kuali jenis wok, dan senduk. 
Apa istimewanya sudip, senduk Tefal ni...?? 
Ok...untuk semua utensil dalam gambar ini adalah asli dan tulin dari jenama Tefal, di perbuat daripada "anti-adhesive nylon" (nylon yang tidak melekat) dan ia tahan panas hingga 220 darjah celcius. Lagi satu..setiap sudip, senduk ni ade "thermo-ring" silicon (cincin silicon) yang digunakan untuk kite "hold" kan sudip senduk tu kat hujung/ bibir kuali tu...
hahahah korang paham tak bahasa rojak ni... kire paham la yer..  :)

Ok jom tengok senduk sudip Tefal yang kami ada ni...

Ladle, Wok Spatula, Angle Spatula & Long Spatula


 Ladle, Wok Spatula, Angle Spatula & Long Spatula




untuk semua ini hanya RM 129 sahaja termasuk penghantaran (SM) dan
RM 149 (SS).

Dapatkan hanya secara online dari kami.. :)
jom terus SMS 010-7602010 / WHATSAPP 017-7203640

Wednesday, January 15, 2014

BELI LUMINARC CHERRY BLOSSOM 33 PCS DINNER SET DAPAT FREE RICE COOKER!!

hi semua... :) cherry blossom..cherry blossom... memang cute n manis sangat set ni tau..pinky gitu.. bunga-bunga kecil bewarna pink. 
Set Cheery blossom ni adalah set terbaru dari Luminarc. Khas untuk asia..Set ini adalah set hidangan untuk 6 orang. Untuk uols yang mencari set hidangan berkualiti, ringan, tahan lasak salah satu yang saya leh cadangkan ialah set hidangan jenama Luminarc ini..kalau dulu-dulu mak-mak kita panggil pingan arcopal. Yes betul...Luminarc ni dulu dikenali sebagai arcopal. Dibuat oleh ARC International.. Wah saya plak over2 nak citer pasal ARC ni..macam ler ade share.. :P hehehe..

Ok..yang paling best nak bgtau ni..kepada semua yang membeli set hidangan Cherry Blossom 33 pcs ini sehingga 1 Februari ini kami nak hadiahkan Periuk Nasi 2.8L jenama ELBA. Khas untuk pelanggan-pelanggan Hamliana Kitchenware atau PingganMangkukOnlineHamliana . Untung kan...dah beli set pinggan mangkuk baru..dapat plak periuk nasi baru. Masak lauk ..makan dengan nasi panas-panas guna plak pinggan Cherry Blossom, memang terangkat. :) :) 

Ok jom kita cuci mata tengok kecantikan dan kejelitaan set hidangan Luminarc Cherry Blossom ni k...kalau ada yang dup dap dup dap jantung tu..tarik nafas..senyum....terus amik handphone dail 010-7602010 / whatsapp 017-7203640 untuk booking. Bukan apa...nanti kalau stock dah abes..promosi free gift dah abes, gigit jari plak..serius ni..sebab kadang-kadang ade customer yang lambat confirmkan booking, then nanti promosi dah abes, dia baru nak kol untuk order.. huhuhu tak dapat ler nak menolong..
so if berkenan..sesuai dengan jiwa.. :) terus jer contact ok..tapi serious buyer jer tau.. no no no say no to backout buyer. sebab saya is serious seller. :) 

Khas untuk anda yang bercita rasa tinggi.. :) :) Luminarc Cherry Blossom Dinner Set

Si cantik manis... :)


Luminarc Cherry Blossom bringing delight to your dining..


Tea Set Cherry Blossom

So dah tengok dah... :) amacam..dup dap dup dap tak..? :)
Ni details kandungan setnya k..
6 pcs dinner plate
6 pcs soup plate
6 pcs dessert plate
6 pcs cup
6 pcs saucer
1 pc salad bowl
1 pc teapot 1.3L

Set Cherry Blossom ini hanya RM 790 sahaja dan penghantaran RM 35 sahaja.

dan..
               dan..
                                 dan...
kami nak bagi FREE GIFT 1 unit ELBA 2.8L Rice Cooker
haaaa best tak hadiah kami.. :)
yang ni ler...




ok uols yang gojes...if berkenan, jom terus booking sekarang k..
SMS/CALL 010-7602010 
WHATSAPP 017-7203640