Wednesday, November 19, 2014

JUALAN AKHIR TAHUN 2014

Nak cari periuk perkakas dapur baru? Tak payah susah-susah nak keluar rumah..Kami bantu anda untuk dapatkannya secara online. PLUS PLUS PLUS kami bagi diskaun!!

Promosi berlangsung hingga 31/1/2014 ini. 
Jangan tunggu-tunggu takut stock habis pula nanti.. 

Cuci-cuci mata dan kalau berkenan boleh terus hubungi kami ya..! :) Janji tau.. :) ;)

Harga semua ini dah selepas diskaun tau sis..dan sudah termasuk penghantaran. Harga terbaik dari kami. 



 Periuk Goreng Ajaib Gen-3
Selama ini tengok iklan jer kan...Harga tak turun..

Kali ini sis MESTI dapatkan 1 set dari kami.

Hanya RM 215 sahaja.
Penghantaran RM 13 (SM).

Dijamin original jenama ARE-IKAN. Jangan beli nak murah tapi tak original ya sis..AWAS tau yang tiruan.


Luminarc Island Drinkware Set 
>> 6 biji island glass
>> 1 biji Luminarc Jug 1.3L

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 55 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 Luminarc Savoie Drinkware Set 
>> 6 biji stemglass
>> 1 biji Luminarc Jug 1.6L

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 70 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 Giacomo 7 pcs Stainless Steel Knife Set with Block stand

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 85 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 LUMINARC 3 PCS VITROLINE FIRE-PROOF CASSEROLE (1L,2L,3L) With Glass Lid

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 475 sahaja TERMASUK penghantaran (SM)


 Luminarc 3pcs Royal Garden Fire-Proof Casserole with Glass Lid. (1L,2L,3L)

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 510 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 Marinex Small Souffle Dish 0.7L (2pcs)

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 28 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 6 pcs VITRO AMBER CASSEROLE WITH COVER
- 1.5 L casserole with cover
- 2.5L casserole with cover
- 3.5L casserole with cover

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 355 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 Luminarc 3pcs French Spring Fire-Proof Casserole with Glass Lid. (1L,2L,3L)

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 510 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 Blue Rose 2.5L Enamel Kettle

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 73 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 

Pan Ajaib are-ikan

Kali ini sis MESTI dapatkan 1 set dari kami.

Hanya RM 135 sahaja.
Penghantaran RM 13 (SM).

Dijamin original jenama ARE-IKAN. Jangan beli nak murah tapi tak original ya sis..AWAS tau yang tiruan.



 6 pcs VITRO WHITE CASSEROLE WITH COVER
- 1.5 L casserole with cover
- 2.5L casserole with cover
- 3.5L casserole with cover

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 405 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 



 Periuk Hamburg 4 beradik
======================
√ periuk stainless steel
√ setiap periuk lengkap dengan penutup.
√ boleh guna untuk induction cooker dan dapur gas biasa.
√ set lengkap dengan 4 biji periuk berlainan saiz.
Set lengkap termasuk: 
Periuk 16cm
Periuk 18cm
Periuk 22cm
Periuk 24cm

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 175 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 



 Rak Pinggan 3 Tingkat Chrome 
+=======================

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 125 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 Mangkuk lauk 3 beradik
************************

√ boleh guna untuk microwave dan oven.
√ boleh terus menghidang.
√ boleh dijadikan hadiah.

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 95 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 Red Chili
Set periuk non-stick 3 biji lengkap berpenutup kaca jenama Are-Ikan.
Saiz: 22 cm , 24 cm dan 26 cm.

PERCUMA 3 pcs utensil. 

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 190 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


Green Apple
Set periuk non-stick 3 biji lengkap berpenutup kaca jenama Are-Ikan.
Saiz: 22 cm , 24 cm dan 26 cm.

PERCUMA 3 pcs utensil. 

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 190 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 



 Full Size Stainless Steel Chafing Set (Brand Diamond)

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 210 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 




 Glance 34cm 2 Layer Steamer 

√ saiz 34cm
√ ada 2 lapisan tempat kukus
√ penutup kaca tembus pandang

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 180 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 


 10 pcs Royal Gold Stainless Steel Cookware Set (H-61010)

Ini set periuk lengkap untuk sis 

√ periuk stainless steel
√ setiap periuk lengkap dengan penutup kaca tembus pandang
√ lengkap dengan tangkai dan tombol penutup dari fomica tiruan bercorak kayu.
√ boleh guna untuk induction cooker dan dapur gas biasa.
√ set lengkap dengan 5 biji periuk berlainan saiz.
Set lengkap termasuk: 
Periuk + penutup kaca 16cm
Saucepan + penutup kaca 16cm
Periuk + penutup kaca 18cm
Periuk + penutup kaca 20cm
Periuk + penutup kaca 24cm

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 185 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 



 11pcs Stainless Steel Cookware Set 
(H-61611)

MESTI dapatkan set memasak stainless steel tahan karat 11pcs ini.

Set yang moden dan berkualiti. Lengkap dengan periuk, saucepan dan frypan. 

√ tahan karat.
√ tebal dan berkualiti.
√ boleh digunakan utk dapur gas dan induction.
√ set termasuk: 
Periuk + penutup kaca 16cm
Saucepan + penutup kaca 16cm
Periuk + penutup kaca 18cm
Periuk + penutup kaca 20cm
Periuk + penutup kaca 24cm
Frypan 24cm

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 265 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 



 The Prestige Royal Roses Tea Set 

Harga lelong 
Hanya RM 85 Sahaja
Penghantaran RM 15(SM)



 10 PCS GLANCE NON-STICK COOKWARE SET

√ setiap periuk lengkap dengan penutup kaca tembus pandang
√ lengkap dengan tangkai dan tombol penutup 
√ boleh guna dapur gas biasa shj.
√ set lengkap dengan 5 biji periuk berlainan saiz.
Set lengkap termasuk: 
Periuk + penutup kaca 20cm
Periuk + penutup kaca 22cm
Periuk + penutup kaca 24cm
Periuk + penutup kaca 26cm
Periuk + penutup kaca 28cm

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 255 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 



Autumn Glory Enamel set 
(cookware + tea kettle + oil pot )

Set periuk lengkap untuk sis 

Lengkap dengan set periuk, teko dan juga kole (oil pot) berpenapis.

√ periuk jenis enamel dengan corak yang sangat gojes.
√ boleh guna untuk menghidang makanan.
√ setiap periuk lengkap dengan penutup.
√ boleh guna untuk induction cooker dan dapur gas biasa.
√ set lengkap dengan 3 biji periuk berlainan saiz (20cm, 22cm , 20cm) , 
√ 1 biji tea kettle (teko boleh masak atas api) saiz 2.5L
√ 1 biji oil pot berpenapis.

Harga PROMOSI AKHIR TAHUN kini hanya 
RM 245 sahaja TERMASUK penghantaran (SM) 
.
.
JUALAN AKHIR TAHUN 2014 TAMAT PADA 31/12/14
.
.
JANGAN TUNGGU LAGI YA. TEMPAH SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA.


Sebarang pertanyaan/ tempahan boleh terus hubungi kami ya. :)



WHATSAPP/CALL  >>> 017-720 3640
CALL/SMS >>> 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)


PayPal Acceptance Mark

Tuesday, November 18, 2014

JUALAN PERIUK PERKAKAS DAPUR HUJUNG TAHUN 2014

Salam semua.. 

Kami baru update JUALAN AKHIR TAHUN di page FB kami. Tetapi tak sempat lagi nak update di blog.. So uols yang nak tengok boleh lah ke FB dulu ya... Later kami akan update di blog kami ya.. 

Jom klik sini >>> JUALAN AKHIR TAHUN


Wednesday, November 12, 2014

DRINKING JAR GAYA MODEN UNTUK HIDANGAN MINUMAN

Untuk konsep yang lebih moden bagi restauran, ramai yang telah memilih " drinking jar " untuk digunakan pengganti gelas untuk dihidangkan kepada pelanggan. 

Kami di Hamliana Kitchenware, boleh bantu anda untuk dapatkan drinking jar ini secara online / offline. Pembelian untuk kegunaan restaurant dan kafe amat dialu-alukan. 

Tampilkan kelainan dalam hidangan minuman anda dengan drinking jar ini. :) Pelanggan mesti suka!






Hanya RM 4.90 sahaja per pc.

Khas untuk pembelian dalam kuantiti banyak (kegunaan restaurant/ tempahan khas/ cafe dan lain-lain) , boleh hubungi kami untuk FREE QUOTATION. :)


Sebarang pertanyaan/ tempahan boleh terus hubungi kami ya. :)



WHATSAPP/CALL 017-720 3640
CALL/SMS 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)


PayPal Acceptance Mark

Tuesday, November 11, 2014

HOT PLATE / SIZZLING PLATE UNTUK KEGUNAAN RESTORAN.

Khas untuk anda yang mahu membuka restoran berkonsepkan makanan menggunakan hot plate, kami akan bantu anda untuk dapatkan hot plate/ sizzling plate ini.

Alhamdulillah...baru-baru ini kami telah menerima tempahan daripada seorang bakal pengusaha restoran di Kelantan. Beliau telah memilih kami untuk membekalkan sizzling plate untuk kegunaan restoran beliau. Alhamdulillah...syukur kerana "kepercayaan" itu..bukan keuntungan semata-mata. Impian kami besar..kami mahu manjadi salah satu pelopor/ pembekal bumiputera / islam untuk jenis permiagaan ini. Kami sentiasa berdoa semoga kami diberi peluang lagi dan lagi seperti ini.

Berikut adalah detail ukuran dan gambar sizzling plate. Tempahan biasa mengambil masa 1-2 minggu. 






Harga hanya RM 29.90 seunit. 
Tetapi untuk pembelian dalam kuantiti yang banyak, boleh dapat harga borong.
Sebarang pertanyaan/ tempahan boleh terus hubungi kami ya. :)


WHATSAPP/CALL 017-720 3640
CALL/SMS 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)

PayPal Acceptance Mark

Monday, November 10, 2014

SET PINGGAN END YEAR 2014 PROMOSI FREE DELIVERY!!

Salam sayang semua.. :) 
Khas untuk anda.. pengunjung blog kami dan juga follower kami di FB dan IG.. Pelanggan-pelanggan kami..serta bakal-bakal pelanggan.. Kami nak bagi special hadiah..PROMOSI PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Semenanjung Malaysia untuk setiap pembelian dinner set yang berikut. :) 

Jadinya..kalau selama ini sis rasa macam nak beli set pinggan..tapi macam "susah" sikit nak keluarkan budget untuk bayar cas penghantaran..SEKARANG, sis dah tak perlu fiki-fikir lagi.. Kami tanggung cas penghantaran itu, PERCUMA. Sis hanya perlu sahkan tempahan, bagi kami masa untuk proses pembungkusan...dan...PON PON!! lori akan sampai depan pintu rumah untuk penghantaran barang yang sis tempah tersebut. Amacam... tak kan sis nak tunggu-tunggu lagi...kalau selama ni dok fikir...Sekaranglah masanya untuk rebut penjimatan ini. 
Kalau keluar beli sendiri pun..nak kena start kereta, isi minyak..hadap jalan jem..susah pula nak dapat parking..Nak kena angkat set berat-berat lagi.. Now kami bantu sis....FREE DELIVERY to your doorstep!

Janji ya... :) lepas cuci mata ni..kalau ada yang berkenan di hati, sis terus hubungi kami ya! ;)

Jangan tunggu-tunggu sebab tempoh PROMOSI terhad hingga akhir DECEMBER  2014 ini atau selagi stock masih ada. 

Ok...jom tengok dulu apa yang kami tawarkan.. :) ada dinnerset dari jenama LUMINARC, AKOPAL REGAL, THE PRESTIGE COLLECTION dan LUXE GLASS. 



 32 pcs Luminarc Cherry Blossom Dinner Set

Hanya RM 790 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)



  32 pcs Luminarc Essence Lavender Dinner Set

Hanya RM 550 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)

  32 pcs Luminarc Essence White Dinner Set

Hanya RM 380 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)



  32 pcs Luminarc Lotusia Dinner Set

Hanya RM 560 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)


  19 pcs Luminarc Volare Dinner Set

Hanya RM 640 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)


  32 pcs Luminarc Sweet Line White Dinner Set

Hanya RM 615 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)


 32 pcs Luminarc Romancia Anis Dinner Set

Hanya RM 675 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)


 31 pcs Luminarc Bamboo Dinner Set

Hanya RM 675 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)

  32 pcs Luxe Signature Pink Aveneu Dinner Set

Hanya RM 590 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)


  32 pcs Akopal Regal Canary Classic Dinner Set

Hanya RM 705  sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)



   32 pcs Akopal Regal Royal Orchid Dinner Set

Hanya RM 850  sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)



   32 pcs Akopal Regal Simply Classic Dinner Set

Hanya RM 570  sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)


   32 pcs Akopal Regal Spiral Dinner Set

Hanya RM 570  sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)



  34 pcs Akopal Regal Venetian Gold Dinner Set

Hanya RM 815  sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)



  32 pcs Akopal Royal Gold Dinner Set

Hanya RM 1200 sahaja per set.
PERCUMA PENGHANTARAN (SM)


**promosi hanya sah untuk belian secara tunai via online banking/ kad kredit dan PayPal.
-buat sementara ini kami tidak menerima ansurans.



Sebarang pertanyaan/ tempahan boleh terus hubungi kami ya. :)



WHATSAPP/CALL 017-720 3640
CALL/SMS 010-760 2010
atau boleh PM SINI :)


Selain bayaran melalui online banking Maybank, CIMB dan RHB , kami juga menerima bayaran melalui PayPal dan Kad Kredit. Semoga ia membantu memudahkan urusan anda! :)


PayPal Acceptance Mark